Yıldırım: Yayından sonra Cumhurbaşkanımızla görüştük

AK Parti'nin İstanbul adayı Binali Yıldırım, Erdoğan'ın tebrik ettiğini, yorum yapmadığını söyledi

Fotoğraf: AA

AK Parti ve MHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Binali Yıldırım gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yıldırım yayından sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüştüklerini, Erdoğan'ın tebrik ettiğini ancak yorum yapmadığını söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yıldırım, CHP ve İYİ Parti'nin adayı Ekrem İmamoğlu'yla katıldığı ortak yayının seçmenleri nasıl etkilediği sorusuna "Pazar günü göreceğiz" yanıtını verdi. 

Binali Yıldırım'a "Moderatörü nasıl buldunuz?" sorusu da yöneltildi. Yıldırım bu soruya "Bunların hepsi geride kaldı. Söylediklerimizi söyledik, söylemediklerimiz kaldı. Olmuş bitmiş işin ardından diğer arkadaşlarımız hakkında yorum yapmak doğru olmaz" diye yanıt verdi. 

Yıldırım şöyle konuştu:

Vatandaşlar kararlarını pazar günü verecekler. İstiyorum ki İstanbul bu konuda 10 buçuk milyon İstanbullu sandığa gitmek suretiyle demokratik hakkını kullansın.

Şimdiye kadar nasıl işlere imza attıysak bundan sonra da İstanbul için çalışmaya devam edeceğiz. Trafiği eziyetten keyif haline getireceğiz. 

İstanbul'un daha yaşanılır bir kent haline gelmesi için gayret edeceğiz. 

Devlet Bahçeli mitili atmıştır, sürekli mitilin üzerinde oturacak hali yok. Gerektiği zaman programlarını icra edecektir. MHP teşkilatı ve Ülkü Ocakları gece gündüz yoğun çalışma yapıyorlar.

Zaman zaman biz de bu programlara katılıyoruz. 

 

Independent Türkçe

 

 

DAHA FAZLA HABER OKU