Squid Game'in Gi-hun'u kendisini en çok zorlayan oyunu açıkladı

Netflix'in popüler dizisinin yıldızı çekmesi en zor müsabakayı paylaştı

Dijital yayın platformu Netflix'in izlenme rekorları kıran yapımı Squid Game'in yıldızı Lee Jung-jae dizideki ölümcül oyunlardan en çok hangisinin çekimlerinde zorlandığını açıkladı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Dizide Seong Gi-hun karakterini canlandıran Lee, Entertainment Weekly'ye verdiği röportajda dizinin popülerliğine, ikinci sezon ihtimaline ve zorlu geçen çekimlere dair konuştu. 

Ünlü aktör bal peteği oyununun ve Sang-woo'yla karşılaşmasının hayli zorlu olduğunu ifade etti. Ancak karakterinin Sang-woo'yla karşılaşması hem fiziksel hem de duygusal olarak Lee'yi hayli yormuş. Lee şu ifadeleri kullandı:

Gi-hun tüm bu oyunlar yüzünden çok incinmişti. Ve hayatta kalabilmek için başkalarını aldattığını kabul etmesi gerektiğini biliyordu, bu nedenle kendisine ve yakın arkadaşı Sang-woo'ya ihanet ettiği için hayal kırıklığına uğradı. Bu iki karakter çocukluk arkadaşı ve hayatları tehlikedeyken birbirleriyle savaşıyorlar. Bu yüzden sahne çok yürek parçalayıcıydı. Duygusal olarak çok zordu.

Lee söz konusu oyunun çekimlerinde görünüşe göre hayli yıpranmış:

İkincisi biz o sahneyi çekerken ikisinin kavga ettiğini hatırlıyorum. Kıştı ve hava çok soğuktu. Kore'de kışın dondurucu bir soğuk olur. O sahneyi 4 gün boyunca su püskürtme sistemiyle yağmur altında çekmiştik. Bu yüzden hem duygusal hem de fiziksel olarak zordu.

Aktör ikinci sezon ihtimaline dair de şunları söyledi:

İzleyicilerden çok fazla sevgi ve destek aldığım için elbette ikinci sezon olursa onu tekrar oynamam gerekir. Ancak şu aşamada hikayenin nasıl gelişeceği, karakterlerin nasıl değişeceği veya diziye yeni karakterlerin eklenip eklenmeyeceği hakkında hiçbir şey bilmiyorum.

Hwang Dong-hyuk'un yazıp yönettiği Squid Game son çare olarak büyük bir nakit para ödülü kazanmak için ölümcül çocuk oyunları turnuvasına katılan yoksul kişileri konu alıyor. 

 

Independent Türkçe, Entertainment Weekly, NME

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU