James Gunn: Galaksinin Koruyucuları özel bölümünde Marvel'ın en harika karakterlerinden biri olacak

Bayram özel bölümü gelecek yıl Disney Plus’ta gösterime girecek

Serinin ikinci filmi 2017'de vizyona girmişti (Disney/Marvel)

Galaksinin Koruyucuları (Guardians of the Galaxy) yönetmeni James Gunn, gelmekte olan Noel özel bölümünün “tüm zamanların en harika Marvel Sinematik Evreni (MSE) karakterlerinden birini” seyircilerle tanıştıracağına dair ipucu verdi.

Chris Pratt, Dave Bautista, Bradley Cooper, Vin Diesel, Karen Gillan ve Pom Klementieff’ten oluşan popüler Marvel süper kahraman takımının geri dönüşünün görüleceği özel bölüm gelecek seneki Noel zamanında Disney+’ta gösterime girecek.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Galaksinin Koruyucuları Tatil Özel Bölümü’nü yine Gunn’ın yönetmenliğindeki üçüncü Koruyucular filminin 2023 ortalarında vizyona girmesi takip edecek.

Twitter’da hayranların özel bölümden ne bekleyebileceği sorulduğunda Gunn, “Benim son derece öznel ve kabul etmek gerekirse genellikle tuhaf fikrime göre, tüm zamanların en harika MSE karakterlerinden birini seyirciye tanıtacağız” diye cevap verdi.

Yönetmen daha önce filmin MSE’nin ana hikayesi içinde yer alacağını ve Galaksinin Koruyucuları 3’teki bazı olayların hazırlığı niteliğinde olacağını doğrulamıştı.

Hayranlar Gunn’ın mesajında hangi karakterden bahsettiğine dair tahminler yürütürken Nova ve Adam Warlock popüler tahminler arasında yer aldı.
 


Galaksinin Koruyucuları Tatil Özel Bölümü, "2022’nin sonlarında" Disney Plus’ta gösterime girecek.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films

Independent Türkçe için çeviren: İrem Oral

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU