Satışa çıkardığı ürünün fotoğrafında yer alan detay, tutuklanmasına neden oldu

Katalitik konvertör satmak isterken kapısında polisleri buldu

James Kertz'in herhangi bir ceza alıp almayacağı henüz belli değil (Stone County Şerif Bürosu/Facebook)

ABD'de bir kişi Facebook üzerinden verdiği bir satış ilanındaki ürün fotoğraf karesinde evindeki uyuşturucu görününce yakayı ele verdi.

Missouri eyaletinde yaşayan James Kertz, 28 Eylül'de Facebook üzerinden bir katalitik konvertör satmak için ilan vermişti.

Otomobil ve motorların egzozlarındaki çevreye zararlı maddelerin daha temiz şekilde havaya karışmasını sağlayan ürünün fotoğrafındaki bir detaysa 38 yaşındaki adamın başını derde soktu.

Kertz'in paylaştığı ürün fotoğrafında arka planda yer alan masanın üstünde şeffaf bir paketin içinde metamfetamin ve şırınga görünüyordu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bir kişinin fotoğraftaki detayı fark edip polise ihbarda bulunmasıyla harekete geçen ekipler 29 Eylül'de Kertz'in evine gitti.

Stone County Şerifi Doug Rader, Facebook üzerinden yaptığı açıklamada "Ne kadar şaşırdığını tahmin edebilirsiniz! Evinde 48 gram metamfetamin ve ruhsatsız tabanca bulduk" dedi.

Kertz çarşamba günü tutuklanırken, ilan da sosyal medya sitesinden kaldırıldı.

Ayrıca şerif, şakayla karışık bir uyarıda bulunarak "Dikkat edin, eğer sosyal medyada ürün satacaksanız, arka planda uyuşturucularınız bulunmasın" dedi.



Independent Türkçe, KFVS12, FOX4KC

Derleyen: Yasin Sofuoğlu 

DAHA FAZLA HABER OKU