Eski Beyaz Saray Sözcüsü: Trump, Trudeau'nun annesinin tüm Rolling Stones üyeleriyle yattığını söyledi

Mick Jagger'la evlilikdışı ilişki iddiaları sonrasında Kanada Başbakanı'nın ebeveynleri ayrılmıştı

Margaret Trudeau, 1977'de çıkan söylentilerin ardından bir süre ortadan kaybolmuş daha sonra da New York'ta bir arkadaşının evine gitmişti (Reuters)

Eski Beyaz Saray Basın Sözcüsü Stephanie Grisham, yeni kitabında eski ABD Başkanı Donald Trump'ın kendisine Kanada Başbakanı Justin Trudeau'nun annesinin tüm Rolling Stones üyeleriyle yattığını söylediğini öne sürdü.

Çarpıcı iddia, Grisham'ın "I'll Take Your Questions Now: What I Saw in the Trump White House", (Şimdi Sorularınızı Alabilirim: Trump'ın Beyaz Sarayı'nda Neler Gördüm) adlı yeni kitabından cuma günü yayımlanan bir bölümde yer aldı.

Grisham, Trump'ın Kanada Başbakanı'nın annesine yönelik iddialarını kendisine geçen yılın başında ABD Başkanlarını taşıyan özel yapım Air Force One uçağında seyahat ederken söylediğini öne sürdü.

Eski Beyaz Saray Basın Sözcüsü, "Trump uçakta kendine ayrılan özel bölmede otururken, bir nedenden ötürü, belki de az önce bir şey okumuştu ya da yüzünü televizyonda görmüştü, Kanada Başbakanı aklına geliverdi" dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Grisham, Trump'ın kendisine önce "Bunu söylesem sorun olur mu?" diye sorduğunu, daha sonra da sözlerine devam ederek "Trudeau'nun annesi, tüm Rolling Stones üyeleriyle yatmıştı" dediğini savundu.

Öte yandan, söz konusu iddialar aslında yıllar önce gündeme gelmişti.

Dönemin Kanada Başbakanı Pierre Trudeau'nun eşi Margaret Trudeau, 1977'de 6. evlilik yıldönümünü Toronto'daki bir gece kulübünde Rolling Stones üyelerinin de katıldığı bir partiyle kutlamıştı.

Margaret, gecenin ilerleyen saatlerinde grubun ünlü vokalisti Mick Jagger'la limuzinde seyahat etmiş, daha sonra da Jagger'la evlilikdışı ilişki yaşadığı iddiaları gündeme gelmişti.

Çıkan söylentilerden bir süre sonra dönemin Kanada First Lady'si ve Pierre Trudeau ayrılma kararı almış, 1987'de de resmen boşanmışlardı.

Margaret ise tüm iddiaları yalanlamış fakat bir konferansta da "Grubun tüm üyeleriyle yatmış olmalıydım" demişti.

Jagger ise o dönem çıkan söylentiler üzerine verdiği bir röportajda Margaret için "Bir şeyler arayan çok hasta bir kadındı. Aradığını buldu ama benimle değil. Onunla hiç işim olmaz" ifadelerini kullanmıştı.



Independent Türkçe, Business Insider, Daily Mail

Derleyen: Yasin Sofuoğlu

DAHA FAZLA HABER OKU