Anayola fırlayıp 7 şeridi hiçbir araca çarpmadan geçen sürücü kameralara yakalandı

"Kimsenin yaralanmaması çok büyük bir şans"

Sürücü yola fırladığında şeritlerdeki araçların bir kısmı ışıklarda beklerken, bir kısmıysa hareket halindeydi (Kuzey Toprakları Bölgesi Polis, İtfaiye ve Acil Yardım Hizmetleri/Reuters)

Avustralya'da trafikte 7 şeridi yatay şekilde hiçbir araca çarpmadan geçen sürücü polis kamerasına takıldı.

Kuzey Toprakları bölgesinde geçen hafta perşembe günü yaşanan olayda, Toyota Hilux model beyaz bir pikabın tali yoldan fırlayarak trafiğe girdiği görüntüler mobese kameralarına yansıdı.
 

CRASH - COCONUT GROVE

CRASH - COCONUT GROVE Northern Territory Police are continuing to investigate after a vehicle crashed into a business in Coconut Grove yesterday. At around 5pm, a Toyota Hilux was observed driving from McMillians Road towards Darwin City. The driver has allegedly lost control, failed to negotiate a turn, and crashed into a business along Bagot Road. The two passengers, a female driver and young child, were conveyed to Royal Darwin Hospital with non-life-threatening injuries. Superintendent Daniel Shean said, “It is incredibly lucky no-one else was injured in this incident. Drivers are reminded to always drive with due care and attention.”

Gepostet von Northern Territory Police, Fire and Emergency Services am Donnerstag, 23. September 2021


Kuzey Toprakları Polisi'ne ait trafik kamerasındaki görüntülerde pikabın anayola hızlıca girip yolu yatay kesecek şekilde ilerleyerek trafikteki araçların arasından geçtiği görülüyor.

Görüntülerde otomobil, trafikteki hiçbir araca çarpmadan 7 şerit boyunca ilerliyor ve karşıya geçiyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Polisin sosyal medyada olaya ilişkin yapığı paylaşımda, kimliği açıklamayan sürücünün otomobilin kontrolünü kaybettiği, tali yoldan anayola girişte dönüş yapamadığı ve şeritleri geçtikten sonra yolun karşısındaki bir işyerine çarparak durduğu belirtildi.

Otomobilde bir çocuğun da bulduğunu söyleyen polis, olayda hiç kimsenin ciddi şekilde yaralanmadığını bildirdi. Sürücü ve çocuk, önlem olarak Royal Darwin Hastanesi'nde tedavi gördü. 

Kuzey Toprakları Polisi'nden Daniel Shean, tüm sürücüleri trafikte dikkatli davranmaya çağırarak "Bu olayda kimsenin yaralanmaması çok büyük bir şans" dedi.



Independent Türkçe, Reuters, 7News

Derleyen: Yasin Sofuoğlu

DAHA FAZLA HABER OKU