Hugh Jackman, Ryan Reynolds'a taş attı: "Eşi Blake Lively azize olmalı"

Ünlü aktör, Lively'yi överken Reynolds'a şaka yollu laf attı

2012'de evlenen Blake Lively ve Ryan Reynolds'ın üç çocuğu bulunuyor (AP)

Avustralyalı aktör Hugh Jackman magazin dünyasının sevilen ünlülerinden Ryan Reynolds ve Blake Lively'nin arasını görünüşe göre muzip biçimde bozmaya çalışıyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

People'ın haberine göre 52 yaşındaki Altın Küre ödüllü aktör, Lively'nin alkolsüz içki markası Betty Buzz'ı överken Reynolds'ı şaka yollu topa tuttu. 

Jackman, Instagram hesabından paylaştığı videoda şu ifadeleri kullandı:

Betty Buzz'a ve tüm aromalara bayıldık. Ama daha da önemlisi onu yaratan kadını, Blake Lively'yi seviyoruz. Sen eşsizsin Blake. Gerçekten eğlencelisin, yaratıcısın, haftanın yeni gününde de güneş ışığısın ve o adamla evlendiğin için bir azizesin. Üzgün olmadığım için üzgünüm.

Reynolds şakaya dahil olarak yorum kısmında, "Cameo uygulamasından bu videoyu satın aldığımda bu parça anlaşmaya dahil değildi" ifadelerini kullandı. 

Jackman'ın övgüleri için teşekkür eden Lively ise, "Bence hepimiz Ryan'ın sahip olduğu en önemli şeyin sen, ben ve Deb (Jackman'ın eşi) olduğunda hemfikiriz" diyerek eşine takıldı. 

 

 

Reynolds ve Jackman, X-Men Başlangıç: Wolverine'de (X-Men Origins: Wolverine) birlikte yer aldıkları 2009'dan bu yana birbirlerine sosyal medyadan takılıyor. Jackman, Reynolds'la aralarındaki atışmaya dair geçen yıl şunları söylemişti:

Bu çok eskiye dayanıyor… Tanrım bu tam da bu kavganın çok uzun sürdüğünün, neden ve nasıl başladığını bile bilmediğimin klasik bir işareti.

 

Independent Türkçe, People, Daily Beast

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU