Billie Eilish: Büyüdükçe kendime daha az güveniyorum

Genç müzisyen kendi belgeselini tekrar izlediğinde gözyaşlarını tutamadığını söyledi

Billie Eilish, 13 Eylül'de New York'ta Metropolitan Museum of Art'ta gerçekleştirilen Met Gala etkinliğinde boy göstermişti (Reuters)

ABD'li şarkıcı Billie Eilish bu yıl yayımlanan The World's A Little Blurry isimli kendisini konu alan belgeseli yakın zamanda yeniden izlediğinde ağladığını söyledi ve zamanla geçirdiği değişimden bahsetti. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

The Drew Barrymore Show'a katılan 19 yaşındaki müzisyen büyüdükçe kendine daha az güvendiğini dile getirdi. Belgeselin yayımlanmasından sonra Eilish ikinci stüdyo albümü "Happier Than Ever"ı piyasaya sürmüştü. 

NME'nin aktardığına göre samimi açıklamalarda bulunan Eilish şunları söyledi:

Her zaman çok ama çok güçlü iradeli ve dürüst biri oldum. Ki bence bu hem bir lütuf hem de bir lanet ama komik olan şu ki büyüdükçe kendime daha az güveniyorum. Birkaç hafta önce belgeseli tekrar izledim. Ve beni ağlattı çünkü ne kadar özgür ruhlu ve açık fikirli olduğumu düşündüm. Medya bunu sizden koparıp alıyor ve şu anda eğlenceli değil.

Barrymore, Eilish'e röportaj sırasında şöhretle ve hayranlarla ilişkisini sorduğunda müzisyen şunları söyledi:

Bence hayranlarım kelimenin tam anlamıyla benim derim. Benim bir parçam gibiler.

Billie Eilish, 13 Eylül'de gerçekleştirilen Met Gala etkinlinliğinde giydiği elbiseyle dikkat çekmişti. Eilish'in elbisesi Marilyn Monroe'nun 1951'de Oscar töreninde giydiği elbiseden ilham alınarak hazırlanmıştı

 

Independent Türkçe, NME, Buzzfeed

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU