Jennifer Lopez: Kendimi Hollywood'a ait hissetmiyorum

Yıldız sanatçı, Latin kadınların liderlik etmesinin öneminden de bahsetti

Jennifer Lopez bu yıl düzenlenen Met Gala etkinliğinde farklı tarzıyla yer aldı (AFP)

Hollywood'un en büyük isimlerinden biri ve pek çok farklı yeteneğe sahip olmasına rağmen Jennifer Lopez endüstride "yabancı" gibi hissettiğini açıkladı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Pop yıldızının kozmetik markası JLO Beauty'nin Instagram hesabında perşembe yayımlanan videoda 52 yaşındaki Lopez bazen kendini hiç de Hollywood'a ait değilmiş gibi hissettiğini itiraf etti. 

Bedenini saran, sarı bir elbise giyen sanatçı takipçilerine Latin kadınların örnek teşkil ederek liderlik yapmasının öneminden de bahsetti. 

Lopez, Hispanik Miras Ayı (Hispanic Heritage Month) kapsamında düşüncelerini dile getirdi.

İlham verici videoda yıldız sanatçı, şirketin 715 bin takipçisine Latin Amerikalıların "korkusuz ve güçlü" olduğunu ve "akıllarına koydukları her şeyi başarabileceklerini" belirtti.

 

 

Lopez videoda şu ifadeleri kullandı:

Hepimiz için ait olduğunu hissetmenin önemli olduğunu biliyorum ve pek çok kişinin hayatında pek çok kez yabancı hissettiği gibi ben de bazen Hollywood'a dair bunu hissediyorum.

Şarkıcı sonrasında, "Hâlâ bu şekilde hissediyorum" dedi. 

Lopez videonun sonunda şunları söyledi:

Ama gerçek şu ki sadece küçük bir topluluğa ihtiyacınız var. Herkesin içinde bizi durdurulamaz kılan sınırsız bir güce sahip olduğuna inanıyorum. Gerçekten güzel hissetmenin tek yolu kendinizi olduğu gibi kabul etmek.

Jennifer Lopez kısa süre önce sevgilisi Ben Affleck'le Venedik Film Festivali'nde boy göstererek ve samimi pozlar vererek dikkatleri üstüne çekmişti

 

Independent Türkçe, Mirror, NTV

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU