Kim Kardashian, "kolye sahte" diyen Ellen DeGeneres'ı düzeltti: "Hayır gerçek"

ABD'li televizyon ünlüsü, 63 yaşındaki sunucunun sözünü keserek "Bir dakika sahte mi? dedin" dedi

Kim Kardashian, ünlü televizyon sunucusu Ellen DeGeneres'ın programına katıldı (YouTube/TheEllenShow)

ABD'li televizyon ünlüsü Kim Kardashian iki yaşındaki oğlu Psalm West'in giydiği kolyeye "sahte" diyen Ellen DeGeneres'ı hemen düzelterek aksesuarın gerçek olduğunu söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ellen DeGeneres'ın programına katılan Kardashian'ın çocuklarının fotoğrafları büyük ekranda gösterilirken programın 63 yaşındaki sunucusu, "Boynuna büyük bir zincir takmış olan Psalm. Büyük bir sahte zincir takıyor" dedi.

Skims markasının kurucusu 40 yaşındaki Kardashian araya girerek, "Bir dakika sahte mi dedin? Sahte değil" dedi. DeGeneres da, "Aman Tanrım, çok büyük! Başını nasıl dik tutabiliyor?" diye sordu.

DeGeneres şu ifadeleri ekledi:

Güreşçi kemeri ya da başka bir şey gibi görünüyor. Sadece varsayımda bulundum çünkü çok büyük, bu çok komik.

 

 

Dört çocuğu olan Kardashian; North (8), Saint (5), Chicago (3) ve Psalm'ın farklı kişilikleri olduğunu ve onları dengelemenin çok zor olduğunu belirtti. 

Çocuklarının babası Kanye West'ten yakın zamanda ayrılan Kim Kardashian, 13 Eylül'de gerçekleştirilen Met Gala etkinliğindeki kıyafetiyle dikkatleri üstüne çekmişti. Balenciaga imzalı elbise Kardashian'ın yüzü dahil tüm vücudunu kapatıyordu. Kardashian'ın etkinlikte çekilen fotoğrafları sosyal medyada viral olmuştu

 

Independent Türkçe, Page Six, NTV

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU