The Walking Dead'in Glenn'i diziden ayrıldıktan sonra uzun süre karakterinden çıkamamış

Toronto Uluslararası Film Festivali'ne katılan Steven Yeun, "Bu deneyimin ne kadarının gerçekliğime ve kimliğime sızdığını fark etmemişim" dedi

Steven Yeun'un canlandırdığı Glenn, The Walking Dead'in en sevilen karakterleri arasında yer alıyordu (AMC)

AMC'de yayımlanan The Walking Dead dizisinde canlandırdığı Glenn karakteriyle büyük bir tanınırlık kazanan Steven Yeun, Toronto Uluslararası Film Festivali'nde (TIFF) zombi dizisindeki deneyimlerine dair konuştu. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Entertainment Weekly'nin bildirdiğine göre TIFF kapsamında pazar gerçekleştirilen sanal panelde konuşan 37 yaşındaki oyuncu şu ifadeleri kullandı:

The Walking Dead'den ayrılırken yeni evlenmiştim, ilk çocuğumuz doğmak üzereydi ve yeni bir ev almıştık. Hepsi bir yıl içinde gerçekleşti.

Yeun konuşmasına şu ifadelerle devam etti:

Üniversiteden sonra 7 yılımı bu inanılmaz yolculukla ve The Walking Dead'i çekerek geçirdim. Bu deneyimin ne kadarının gerçekliğime ve kimliğime sızdığını fark etmemiştim. Ayrıldığımda kim olduğumu anlamak için biraz zamana ihtiyaç duymuştum. 

Güney Koreli ünlü aktör uzun süre canlandırdığı Glenn karakterini hatırlatan projelerde yer almak istemediğini de belirtti:

The Walking Dead'den sonra benden başrol olmamı isteyen harika projeler teklif edildi, bir televizyon şovunu yönetmem istendi ama bir nedenden ötürü özeti okuduğumda Glenn'e yakın hissettim. Bir yerde uzun süre kalmayı sevmiyorum.

Yeun diziden ayrılmasına rağmen The Walking Dead'de harika bir deneyim elde ettiğini ifade ediyor. 

Ünlü aktör ocakta verdiği röportajdaysa karakterinin dizide ölmemesi için herhangi bir mücadele vermediğini söylemiş ve şunları eklemişti:

Ama orada durdurulamazdım. Kariyerimin geri kalanında neşeli bir mizaca sahip bir adamı canlandırmak zorunda kalamazdım. İçten içe öyle hissetmiyordum. İçimde kızgın olabileceğimi, intikamcı olabileceğimi düşünüyordum. Başka şeyler de olabilirdim ve bunları keşfetmek istedim.

 

Independent Türkçe, Entertainment Weekly, Screen Rant

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU