Megan Fox ve Machine Gun Kelly'nin masada seks iması tepki çekti

Machine Gun Kelly, Megan Fox'un Instagram gönderisinde, "Artık bizim masamız olmadığına gerçekten memnunum" dedi

Megan Fox ve Machine Gun Kelly, geçen yılki Amerikan Müzik Ödülleri'ne birlikte katılmıştı (AFP)

Megan Fox ve Machine Gun Kelly, sosyal medya gönderisinde Airbnb evinin yemek masasında cinsel ilişkiye girdiklerini ima etmeleri sebebiyle eleştirilerle karşı karşıya.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

35 yaşındaki Fox, bilinmeyen bir konumdaki kiralık, lüks Airbnb evinde büyük bir masaya yaslanmış fotoğraflarını şu ifadelerle paylaştı:

Size Airbnb'deki bu masanın bazı şeylere şahit olduğu söylediğimde.

31 yaşındaki rapçi Kelly ise, fotoğrafa şu yorumu ekledi:

Artık bizim masamız olmadığına gerçekten memnunum.

Gönderinin ve yorumların ekran görüntüsü, @commentsbycelebs adlı popüler Instagram hesabında "Duvardaki sinek olmak" ifadesiyle paylaşıldı.

Sosyal medya kullanıcıları gönderiyi "aşırı" diye nitelendirerek çifti Airbnb sahiplerine yeni bir masa almaya çağırdı.

Yorum yapan bir kişi, "Bu tür şeyleri sadece birbirlerine mesaj atabileceklerini biliyorlar değil mi?" diye sorarken, bir diğeriyse "Airbnb temizlik ücretleri için bu kadar çok ücret almalarının nedeni bu" diye çıkarımda bulundu. 

 

 

Gönderiyi "iğrenç" diye niteleyen başka bir kullanıcıysa şunları ekledi: 

Bazı şeyleri dünyanın geri kalanının bilmesine gerek yok. Lütfen biraz nezaket edinin ve ev sahiplerine hemen yeni bir masa alın.

Ancak komedyen Nikki Glaser çifti savunmaya geldi ve şunları söyledi:

Sanırım bunu beğenen tek kişi benim? Çiftlerin yorumlarda herkesin önünde flört etmesinin seksi olduğunu düşünüyorum ama belki sadece bana böyle geliyordur.

Ve evet, bunu birbirlerine mesaj atıp özel tutabilirlerdi ama ünlülere takıntılı kültürde en başta ünlülerin özel hayatlarındaki ayrıntılar için can atmıyor muyuz?

Bunu böyle sunduklarında, 'Hayır! İğrenç! Çok fazla bilgi!' dememiz komik. Bu bilgiyi isterdik ama bunu rızanız olmadan, birinin restoranda yanınızda oturup özel konuşmanıza kulak kabartması sonrası Deuxmoi aracılığıyla edinmeyi tercih ederdik.

Fox temmuzda InStyle dergisine verdiği röportajda, Kelly'le arasındaki 4 yaş farka yönelik eleştirilere tepki göstererek, eleştirenlerin "gidip kendilerini becermesini" söylemişti.

Fox şu ifadeleri kullanmıştı:

George Clooney kendisinden 4 yaş küçük biriyle çıksaydı kimse şaşırmazdı. 4 yaş? Gidip kendinizi becerin. Aynı lisede okumuş olabilirdik. Kadınlara bu şekilde davranılması çok saçma.

Fox ve Kelly, temmuzda vizyona giren Midnight In The Switchgrass filminde rol aldıktan sonra geçen mayısta çıkmaya başlamıştı.

Fox daha önce ayrılana kadar 7 yıl Brian Austin Green'le evli kalmış ve nihayetinde Kasım 2020'de boşanmışlardı. Fox ve Green'in üç çocuğu var.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU