The Cranberries, Dolores O'Riordan'ın 50. yaş gününü yeni bir müzik videosuyla kutladı

2018'de hayatını kaybeden müzisyen yaşasaydı 6 Eylül'de 50'sine basacaktı

Dolores O'Riordan ve The Cranberries 2016'da Fransa'da gerçekleştirilen Cognac Blues Passion festivalinde unutulmaz bir performans sergilemişti (AFP)

Ünlü rock grubu The Cranberries, 2018'de hayatını kaybeden İrlandalı solisti Dolores O'Riordan'ın 50. yaş gününü özel bir müzik videosuyla kutladı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Grubun sevilen parçalarının yer aldığı 15 parçalık bir çalma listesi de hazırlayan The Cranberries, ünlü solistinin doğum gününü şu ifadelerle kutladı:

İlham olduğu her şeyi ve 50. doğum gününde verdiği neşeyi kutlamak için grup arkadaşları, dostları ve ailesi şu anda tüm platformlarda yer alan ‘Remembering Dolores' (Dolores'i Hatırlamak) isimli listeyi bir araya getirdi.

Çalma listesi, The Cranberries'in 5. albümü "Wake Up and Smell the Coffee"nin açılış parçası "Never Grow Old"la başlıyor. 

Ekimde albümle birlikte 20 yaşına girecek şarkı, daha önce hiç görülmemiş görüntülerden hazırlanan yeni bir müzik videosuyla birlikte paylaşıldı. 

 

 

Video O'Riordan'ın önlük ve eldiven taktığı görüntülerle açılıyor. Müzik başlamadan hemen önce müzisyen kameraya karşı şu ifadeleri kullanıyor:

Üzgünüz sizinle olamıyoruz ama gördüğünüz gibi yapacak işlerimiz var.

Videonun sonundaysa müzisyen, "Hayat kısa, tadını çıkarın" diyor. 

O'Riordan 2018'de Londra'da bir otelde hayatını kaybetmişti. Müzisyenin ölümünün alkol zehirlenmesinin ardından banyoda boğulmasından kaynaklandığı açıklanmıştı

 

Independent Türkçe, NME, BBC Türkçe

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU