Prens Harry ve Meghan Markle, Kraliçe'ye "nefes kesen bir teklifte bulundu"

Kısa süre önce Kraliçe II. Elizabeth'in Sussex çiftinin açıklamalarından usandığı iddia edilmişti

Kraliçe II. Elizabeth ve Sussex çifti Temmuz 2018'de Buckingham Sarayı'nda düzenlenen törende birlikte görüntülenmişti (AP)

Kraliyet ailesindeki çalkantılara yönelik yaptıkları ifşaatların ardından Prens Harry ve Meghan Markle'ın Kraliçe II. Elizabeth'le bizzat görüşmek istediği öne sürüldü. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

The Sun'a konuşan bir kaynak Sussex çiftinin Kraliçe'yle toplantı yapmayı planladığını ve Kraliçe'nin adaşı Lilibet'in vaftiz törenini Windsor Kalesi'nde yapmayı umduklarını iddia etti. 

Prens Harry ve Meghan Markle'ın 4 Haziran'da dünyaya gelen kızları hem Kraliçe Elizabeth'in hem de Galler Prensesi Diana'nın ismini taşıyor. 

Ancak çiftten gelen böyle bir teklifin saray çalışanlarını hayrete düşürdüğü bildirildi

Kraliyet ailesine yakın kaynak şu ifadeleri ekledi:

Harry ve Meghan bu teklifi yaptı ancak pek çok kişi teklifin saf cüretiyle şoke oldu. Kraliçe'yi gerçekten görmek isteyebilirler ama bu yıl ona yaşattıklarına bakılırsa bu teklif nefes kesici. 

Sussex Dükü ve Düşesi'nin talebine henüz yanıt verilmediği ancak Kraliçe'nin torunu Harry'yi hâlâ çok sevdiği ve Harry'nin çocukları Archie'yle Lilibet'i görmeyi çok istediği aktarıldı. Fakat saray çalışanlarının özellikle Meghan'ın böyle bir hamlede bulunmasına epey şaşırdığı ifade edildi.

Prens Harry ve Meghan Markle onunla görüşmek istese de yakın zamanda Kraliçe Elizabeth'in çiftin tartışma yaratan açıklamalarından usandığı dile getirilmişti

 

Independent Türkçe, The Sun, Page Six

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU