Nicole Kidman: Eskiden karınca yerdim

Ünlü aktris geçmişte yediği larva, solucan ve böceklerle de gündeme gelmişti

Nicole Kidman, "Big Little Lies" dizisinin New York'ta gerçekleşen 2. sezon prömiyerinde / Fotoğraf: The Independent 

Ünlü aktris Nicole Kidman geçmişte tadını sevmediği halde karınca yediğini açıkladı.  

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Karıncaların tadını, “Biraz asitli ve tuhaf gibi” diye tanımlayan 51 yaşındaki Kidman, “Bundan sonra da her şeyi yerim. Neredeyse her şeyin tadına baktım: Larvalar, solucanlar ve böcekler” diye konuştu.

Kidman ayrıca, yılanları çok sevdiğini söyleyerek,Tennessee eyaletindeki Nashville şehrinde bulunan çiftliğindeki egzotik hayvanlar koleksiyonunu genişletmek istediğinin de altını çizdi.

Conan O’Brien’ın programına 2010’da konuşan Kidman, “Farklı hayvanlar sahiplenmek istiyorum. Yılanlardan almak istiyorum, onları çok seviyorum” demişti.

 

nicole kidman2.jpg
Nicole Kidman, 7 Nisan 2019'da Las Vegas'ta gerçekleşen 54. Country Müzik Ödülleri Akademisi töreninde / Fotoğraf: The Independent

 

Yıllardır hayvanlara karşı beslediği sevgiyle ön plana çıkan aktrisin, Alpaka devesi, tavuk, balık ve kedi beslediği de biliniyor.

Kidman, You dergisine verdiği yeni röportajda, “Alpakalarım, 10 tane balığım ve Ginger ile Snow adında da 2 kedim var… Ben tam bir kedi insanıyım” diye konuştu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sister bond ❤️

Nicole Kidman (@nicolekidman)'in paylaştığı bir gönderi ()

 

Big Little Lies dizisinde rol alan Kidman uzun doğa yürüyüşlerine çıkarken sırt çantasında kedisini de yanına aldığını vurguladı.

Kidman sözlerine şöyle devam etti:

Şu taşıyıcı çantalardan aldım. Hayvanlarınızı içinde taşıyabileceğiniz o sırt çantalarından hiç gördünüz mü? Sırt çantası şeklinde kedinizi taşıyabileceğiniz, onların dışarıyı seyredebilecekleri ve açıp hava alabilecekleri bir penceresi olan çantalardan. Buna bayılıyorlar.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Can I come too?”

Nicole Kidman (@nicolekidman)'in paylaştığı bir gönderi ()

 

Taylor Swift, Macklemore ve Ed Sheeran gibi sanatçılar da kedilere olan düşkünlüğüyle tanınan yıldızlar arasında bulunuyor.

Öte yandan Kidman’ın memleketi Avustralya’da yetkililer, 2011’de çıkan bir Kedi Yasasında (Cat Act) değişiklik yaparak, sahiplerinin kedilerini evden hiçbir zaman çıkaramayacakları veya sadece gün içinde çıkarabilecekleri yeni bir düzenleme getirmeyi planlıyor.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style/women

Independent Türkçe için çeviren: Ayşe Yıldız

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU