Kanye West devasa reklam panolarıyla Drake'e "diss attı"

İkili bir süredir birbiriyle atışıyor

Kanye West 2018'de dönemin ABD Başkanı Donald Trump'la Oval Ofis'te görüşmüştü (AP)

ABD'li rapçi Kanye West yeni albümü Donda'nın reklamlarını, Kanadalı rapçi Drake'in memleketi Toronto'daki devasa panolarda yayımladı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

İki rapçi arasındaki uzun süredir devam eden atışma yakın zamanda yeniden alevlendi. Drake, Trippie Redd'le hazırladığı "Betrayal" parçasında Kanye West'i hedef almıştı. Şarkı sözlerinde Drake, "Ye benim için bir b** değiştirmiyorsun, taş gibi sabitsin" ifadelerini kullanmıştı. Kanye West, Ye ismini de kullanıyor. 

West de misilleme olarak Drake'in ev adresini Instagram'da paylaşmıştı ancak sonrasında gönderisini silmişti. 

İkili arasındaki yeni gelişmedeyse West, Drake'in memleketi Toronto'da devasa reklam panolarını Donda albüm tanıtımlarıyla donatarak rapçiye "diss attı" (Bir rapçinin diğerini yermek için gerçekleştirdiği eylemlere "diss atmak" deniyor). 

 

 

West'in kiraladığı panoların Drake'in "Certified Lover Boy" albümünü tanıtmak için kullandıklarından hem daha fazla hem de daha yüksekte olduğu belirtildi. 

Kanye West'in Donda albümü yayımlanmasından bu yana tartışma yaratmaya devam ediyor. West, Donda'nın dinleme partisinde homofobik söylemleri tepki çeken DaBaby ve cinsel istismar iddialarının merkezindeki Marilyn Manson'a yer vererek tepki çekmişti.

West ayrıca albümdeki Hurricane şarkısında eski eşi Kim Kardashian'ı aldattığını itiraf etmişti.

West'in dinlenme rekorları kıran albümü Donda bir süre daha konuşulacak gibi görünüyor. 

 

Independent Türkçe, NME, NTV

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU