Kılıçdaroğlu'ndan Marmaris'teki yangında ölen Şahin Akdemir'in ailesine ziyaret

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Marmaris'teki yangında ölen Şahin Akdemir'in ailesini ziyaret etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Marmaris'teki yangında ölen Şahin Akdemir'in ailesini ziyaret etti / Fotoğraf: Twitter @CHPfotograf

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Muğla'nın Marmaris ilçesindeki yangında hayatını kaybeden Şahin Akdemir'in ailesine ziyarette bulundu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, CHP Muğla Milletvekilleri Süleyman Girgin, Burak Erbay, Suat Özcan, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve bazı partililerle Köyceğiz ilçesi Sazak Mahallesi’nde yaşayan Akdemir'in annesi, babası ve kardeşine başsağlığı diledi.

Akdemir’in babası Ali Akdemir ile bir süre sohbet eden Kılıçdaroğlu, üzüntüsünü dile getirdi.

"Bu güzelliklerin eski haline gelmesi için bizde elimizden gelen çabayı göstereceğiz"

Kılıçdaroğlu, yanan alanların eski haline getirilmesi ve başka amaç için kullanılmaması için takipçi olacaklarını belirterek, "Muğla doğasıyla ve ormanlarıyla çok güzel. Maalesef yangınlarda ormanlarımız zarar gördü. Bu güzelliklerin eski haline gelmesi için bizde elimizden gelen çabayı göstereceğiz" dedi.

Yanan alanların bazılarında yeşillikler oluşmaya başladığını gördüğünü ve bundan mutlu olduğunu ifade eden Kılıçdaroğlu, bu nedenle ormanlara sahip çıkılması gerektiğini dile getirdi.

Kılıçdaroğlu, daha sonra anne Saniye Akdemir ile de bir süre sohbet ederek taleplerini dinledi.

Ali Akdemir de Kılıçdaroğlu'na ziyaretleri için teşekkür etti.

Yangınla mücadeleye kendilerinin de destek verdiğini aktaran Akdemir, büyük bir afet yaşadıklarını kaydetti.

Muğla'nın Marmaris ilçesi Armutalan Mahallesi Şirinyer mevkisindeki 29 Temmuz'da çıkan yangının kontrol altına alınması için çalışma yürüten ekibe su taşıdıktan sonra bölgeden ayrılmaya çalışırken kaza yapınca alevlerin arasında kalan 25 yaşındaki Şahin Akdemir olay yerinde hayatını kaybetmişti.

 

AA

DAHA FAZLA HABER OKU