Matrix 4: Paylaşılan detaylar genç Morpheus teorisini destekliyor mu?

Merakla beklenen filme dair paylaşılan detayların Yahya Abdul-Mateen II'nin genç Morpheus'u canlandıracağı teorisini sağlamlaştırdığı düşünülüyor

Genç Morpheus olduğu düşünülen Yahya Abdul-Mateen II, Aquaman 2'de de rol alacak (Screen Rant)

Las Vegas'ta düzenlenen, sinema dünyasının önemli isimlerini bir araya getiren ve vizyona girecek filmlerin tanıtımının yapıldığı CinemaCon etkinliğinde paylaşılan Matrix 4 detaylarının genç Morpheus teorisini doğruladığı düşünülüyor. 

Screen Rant'in haberine göre etkinlikte paylaşılan tanıtım görüntülerinde Yahya Abdul-Mateen II'nin canlandırdığı karakterin fazlasıyla genç Morpheus'a benzetildiği belirtildi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yahya Abdul-Mateen II'nin karakterinin hareketlerinin de daha önce Laurence Fishburne'ün canlandırdığı Morpheus'u andırdığı ifade edildi. 

ABD'li 35 yaşındaki aktörün karakterinin, Keanu Reeves'in canlandırdığı Neo'ya kırmızı ve mavi haplar sunduğu belirtiliyor. Bunu daha önce sadece Morpheus yapmıştı. 

Gizemli karakterin, Neo'ya "uçma zamanı" demesinin de onun uçabildiğini bildiğine işaret ettiği belirtiliyor. Bu yalnızca Nebuchadnezzar'ın hayatta kalan mürettebatının bildiği bir detay. 

Bahsi geçen ipuçlarının daha önce dillendirilen iddianın esasen doğru olabileceğini gösterdiği aktarılıyor. 

Öte yandan CinemaCon etkinliğinde filmin resmi isminin Matrix: Resurrections (resurrection İngilizce diriliş anlamına geliyor) olduğu da açıklanmıştı. 

Yönetmen koltuğunda Lana Wachowski'nin oturduğu filmin 22 Aralık'ta vizyona girmesi bekleniyor. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant, Movieweb

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU