Gökhan Gönül hiç görmediği Can’a kavuştu: 3 kardeştik 4 olduk

Gökhan Gönü kardeşi olduğu ortaya çıkan Can'ın çok fazla özel hayatını paylaşmasından yana olmadığını belirterek, “Çık gel oğlum. Bekliyoruz seni" dedi

Fotoğraf: Show TV

Yetiştirme yurdunda kimsesiz büyüyen ve futbol maçı izlediği sırada milli futbolcu Gökhan Gönül'ün kardeşi olduğunu öğrenen Can Gönül, ağabeyiyle ilk kez konuştu.

Show TV'deki programa katılan Can Gönül, ilk kez ağabeyi Gökhan Gönül ile temas kurdu. 

Gökhan Gönül programda, "Can bizim kardeşimiz. Ben de yeni öğrendim. 3 kardeştik, 4 olduk. Annem ve babam Can'a ulaşmayı bekliyor. Onlar böyle durumlara alışkın insanlar değiller. Can'ın çok fazla özel hayatını paylaşmasından yana değilim. Herkesin her şeyi bilmesine gerek yok. Can'ın beni bulma sürecine benzer şekilde ben de annemi buldum, daha sonra babamla barıştırdım. Çık gel oğlum. Bekliyoruz seni" dedi.

Can Gönül, Gökhan Gönül'ün programa bağlanmasının ardından gözyaşlarına hakim olamadı ve "27 seneyi bana nasıl verecekler. İstediğim anne ve baba" ifadelerini kullandı.

Can Gönül'ün yaşadığı süreci çok iyi anladığını belirten Gökhan Gönül, "Ben de annesiz büyüdüm. Babaannem beni büyüttü. Ben, Can'ın neler yaşadığının farkındayım" diye konuştu.

Maç izlediği sırada fark etti

Yetiştirme yurdunda büyüyen Can Gönül, milli futbolcu Gökhan Gönül'ün doğum tarihini televizyondan öğrendikten sonra kendi elindeki nüfus kayıt örneğindeki kişiyle doğum tarihinin ve ismin aynı olduğunu fark etti. 

Anne ve baba isimlerinin de aynı olduğunu fark eden Can Gönül, "Gökhan Gönül'ün evlenme tarihi bile benim nüfus kayıt örneğimdeki isimle uyuşuyor. Bu durumda Gökhan Gönül'ün ağabeyim olduğunu düşündüm" dedi. 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU