Roger Waters'ın 77 yaşında 5. kez nişanlandığı öne sürüldü

Ünlü müzisyen 4. eşi Laurie Durning'le sancılı biçimde boşanmıştı

Roger Waters 6 Eylül 2019'da gerçekleştirilen Venedik Film Festivali'ne bir arkadaşıyla katılmıştı (Reuters)

Efsanevi rock grubu Pink Floyd'un eski solisti Roger Waters'ın 77 yaşında 5. kez nişanlandığı iddia edildi. 

Page Six'e konuşan bir kaynak Waters'ın geçen hafta kendisine yemek yerken eşlik eden kadın arkadaşını "nişanlısı" diye tanıttığını öne sürdü. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Waters'ın nişanlandığı kişinin "Roger Waters: Us+Them"in 2019'da Venedik Film Festivali'nde gerçekleştirilen prömiyerinde müzisyene eşlik ettiği de iddialar arasında yer alıyor. 

Ünlü müzisyen 4. eşi Laurie Durning'den 2015'te ayrılmıştı. Çift 10 yıl birlikte yaşadıktan sonra 2012'de dünya evine girmişti. 

Durning ve Waters'ın boşanma davasıysa epey sert geçmişti. Durning'in mahkemede verdiği ifadede Waters'ı, "Ne pislik bir adamsın" diye nitelediği ve 35 bin dolarlık (yaklaşık 300 bin TL) Rolex saati geri istediği bildirilmişti. 

Waters; Judith Trim, Carolyne Christie ve Pricilla Phillips'le de evlilikler yaşamıştı. 

Müzisyen haziranda Wikileaks'in kurucusu Julian Assange'ın serbest bırakılması için düzenlenen panelde konuşmacı olarak yer almıştı. Waters etkinlikte Facebook'un CEO'su Mark Zuckerberg'in Instagram reklam filminde kullanılmak üzere "Another Brick on the Wall Part 2" şarkısı için yüklü bir meblağ teklif ettiğini ancak teklifi reddettiğini açıklamıştı

 

Independent Türkçe, Page Six, SoL

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU