Kafesinden kaçan timsah TikTok yıldızı oldu

Darth adlı sürüngen, videoda yemeğe doğru cesur bir atlayış yapıyor

The Reptile Zoo, hevesli sürüngenin kafesinden atladığı görüntüleri TikTok'ta paylaştı (TikTok/The Reptile Zoo)

Kaliforniya'da yerel bir sürüngen hayvanat bahçesi, timsahlarından birinin kameralar kayıttayken kafesinden kaçarak TikTok yıldızı olması üzerine büyük bir hayran kitlesi kazandı.

Fountain Valley'deki The Reptile Zoo'nun sosyal medya sayfaları, bu ay Darth adlı bir timsahın beslenme sırasında kafesinden atladığı anların kaydedilmesinin ardından viral oldu.

Videoda, aile işletmesinin sahiplerinden Julie Brewer'ın yiyecek için yaygara koparan bir dizi sürüngeni beslemek amacıyla ileri doğru uzandığı görülüyor.
 

@thereptilezoo

Well this wasn’t expected the questions is how does he get back in #alligator #animal #funny

Comical and a little silly carefree music(831995) - Etsuo Kawasaki


Timsahlardan biriyse aniden aşırı hevesli hale gelip, beslenme saatinde en ön sırada olmak için kafesinden tamamen dışarı atlıyor.

Sürüngen, kendisini besleyen Brewer'ın tuttuğu metal kolu yakalarken, Brewer da timsahın yerde oturduğu anlar sırasında şaşkına dönmüş şekilde gülüyor.

The Reptile Zoo, videoya eşlik eden mesajda "Yani bunu beklemiyorduk" diye yazdı.

Asıl soru, nasıl geri dönecek?

Video o günden bu yana platformda 80 milyondan fazla görüntüleme topladı ve yorumlar bölümü epey hareketlendi.

Netflix'in resmi hesabından, görüntülere ilişkin bırakılan bir yorumda "Bundan sonra başka bir video paylaşıldığını görmüyorum. Lütfen hayatta olduğunuzu doğrulayın" diye şaka yapıldı.

Hayvanat bahçesinin hesabından da "Başardığımızı ve Timsah Darth'ın evine döndüğünü söylemekten memnuniyet duyarım" yanıtı geldi.

Sonraki bir klipte Brewer ve babası Jay Brewer'ın hayvanı tekrar kafese koymak için tutup yerden kaldırdığı görülüyor.

İkinci videonun paylaşımındaki mesajda "Yalnızca tek bir giriş ve çıkış yolu var ve neyse ki, bebeklikten beri yetiştirdiğimiz Darth bir timsah için hayli uysal" ifadelerine yer verildi.

Yerel hayvanat bahçesinin şu anda platformda 10 milyondan fazla takipçisi var ve ABC7'a göre sahipleri, bu artışın işler için mükemmel olduğunu söyledi.

Haber kanalına konuşan Brewer, "Geçen ay 1 milyar görüntüleme aldık, 30 günlük bir dönemde 1 milyar görüntüleme elde ettik. Bu epey çılgınca" dedi.

Görünüşe bakılırsa viral olan görüntüler, müşterilerin gelip sürüngenlerle yüz yüze tanışmasına vesile oldu. Anissa Cardenas haber kanalına verdiği demeçte hayvanları Snapchat'te gördüğünü ve ziyaret etme kararı aldığını söyledi.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/news

Independent Türkçe için çeviren: Noyan Öztürk

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU