Marvel Sinematik Evreni’nin 4. evresinde bizi neler bekliyor?

Marvel’ın yeni kötüsü Captain Marvel 2’de ortaya çıkacak

Fotoğraf: The Independent

Marvel Sinematik Evreni’nin 4. evresinde Yenilmezler’e (Avengers) korku salacak kötü ortaya çıkmış gibi görünüyor.

İnternete sızan söz konusu yeni bilgilere birden fazla yayın yer vermiş olsa da, tüm Marvel spoilerlarında olduğu gibi buna da ihtiyatla yaklaşmak gerektiğini söylemekte fayda var.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

The Mirror'a göre, “TheMarvelScoopMaster” adlı bir internet kullanıcısı, 2. Captain Marvel filmine ilişkin sayısız ayrıntıyı ortaya çıkardı.

İddiaya göre devam filmi, Captain Marvel ve Avengers: Endgame arasında bir zamanda geçecek. Bu durum, Thanos'un parmak şıklatmasından sonraki 5 yıllık atlayış da hesaba katılırsa, filmin 90'lı yıllarla 2020'lerin başı arasında geçeceği anlamına geliyor.

Haber şu şekilde devam ediyor:

Film bir kez daha Kree'yi ve Skrull'ları içerecek ve tarafların çatışmalarına odaklanacak. Carol bir 'süper silahın' varlığını keşfedecek ve araştırmasının sonunda bunun Korvac olduğunu anlayacak. Captain Marvel başta Korvac'a sempati duyuyor olacak, sonuçta ikisi de Kree'ler için birer laboratuvar faresi konumunda oldukları için birbirlerine yakınlık hissedecekler. Bu yüzden Korvac kendisine ihanet edip sırtını çevirdiğinde bu durum Captain Marvel için tam bir yıkım olacak.

Aynı zamanda Düşman (The Enemy) olarak da bilinen Korvac, çizgi romanlarda Kozmik Gücü (Power Cosmic) kullanmayı öğrendikten sonra Dünya'yı bir ütopyaya dönüştürme amacıyla harekete geçen, tanrısal güçlere sahip boyutlar arası bir kötü olarak biliniyor.

Haber, Korvac'ın Captain Marvel 2'de çok güçlü olmayacağını ancak gelecek Avengers filmlerinde gitgide güçleneceğini ve tekrar eden bir tehdit olarak devamlı geri geleceğini de belirtiyor.

 

captain-marvel.jpg
Captain Marvel / Fotoğraf: IMDB

 

Marvel Başkanı Kevin Feige'in, 18-21 Temmuz'da gerçekleşecek San Diego Comic-Con'da yaklaşmakta olan filmleri tanıtması bekleniyor.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news

Independent Türkçe için çeviren:  Coşkun Yavuzel

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU