Stranger Things yıldızı: 4. sezon delice

"Ne geleceğini kimse tahmin edemez. Çünkü delice şeyler görecekler"

Stranger Things yıldızı Caleb McLaughlin, dizinin merakla beklenen 4. sezonuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Netflix'in popüler dizisinde Lucas Sinclair karakterini canlandıran McLaughlin, sezonda yer alan hikayeleri "delice" diye niteledi.

Stranger Things, yeni sezonu Kovid-19 nedeniyle ertelenen yapımlar arasında yer alıyor. Çekimleri süren dizinin hayranlarla ne zaman buluşacağına dairse henüz resmi bir açıklama yapılmadı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Öte yandan birkaç gün önce Variety'e konuşan yapımcı Shawn Levy, yeni sezonun "çok yakında geleceğini" ve tüm sezonlardan daha iyi olacağını ifade etmişti.

McLaughlin de Complex'e verdiği röportajda iki yıldır devam eden çekimlere dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"Son birkaç sezondan kesinlikle farklı. Hikayeler çılgınca" diyen 19 yaşındaki oyuncu, sözlerini şöyle sürdürdü:

İzleyicilerin ne düşündüğünü görmek çok heyecan verici olacak. Çektiğimiz şeyi düşünüyorum da 'Vay canına' diyorum. Ne geleceğini kimse tahmin edemez. Çünkü delice şeyler görecekler.

McLaughlin, son sezonla ilgili yorumlarında diğer oyuncu arkadaşlarıyla aynı düşünceleri paylaşıyor.

Ünlü oyuncu David Harbour da 4. sezonun "büyük filmlerden" ilham aldığını söylemişti. Dizide Jim Hopper'a hayat veren Harbour, sezonun Büyük Kaçış (The Great Escape) ve Alien 3'ten esintiler taşıdığını açıklamıştı.

"Hopper açısından daha önce gösterilmeyen, sadece ima edilen birçok hikaye göreceksiniz" diyen Harbour, tüyolarına şunları eklemişti:

Cips ve salsa sosu yiyip ergenlik çağındaki kızına bağıran bu babanın aksine karakterin daha önceki savaşçı halini keşfedeceksiniz.

 

Independent Türkçe, ScreenRant, Variety

Derleyen: Çağla Üren 

DAHA FAZLA HABER OKU