Sex/Life'ın yıldızı rol arkadaşına nasıl aşık olduğunu anlattı

Adam Demos ve Sarah Shahi sette tanıştıktan sonra çıkmaya başladı

Sex/Life halihazırda Netflix Türkiye'de en çok izlenen içerikler arasında yer alıyor (Netflix)

Netflix'in yeni dizisi Sex/Life'ın yıldızı Sarah Shahi, rol arkadaşı Adam Demos'la sette nasıl tanıştığını ve Demos'un kendisini nasıl etkilediğini anlattı. 

Dizinin resmi Instagram hesabında yayımlanan videoda 41 yaşındaki Shahi, 35 yaşındaki Demos'a dair ilk izlenimlerini aktardı.

People'ın haberine göre Shahi şu ifadeleri kullandı:

Adam'la ilk gün karavanda tanıştığımızı hatırlıyorum ve bilirsiniz uzun boylu, karizmatik ve yakışıklıydı. Ve, 'Ah… pekala' dedim.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Sex/Life'da Shahi, eşi Cooper (Mike Vogel) ve eski sevgilisi Brad'le (Demos) aşk üçgenine yakalanmış Billie'yi canlandırıyor. 

Haziranda yayımlanan dizi B.B. Easton'ın 2016'da piyasaya sürülen 44 Chapters About 4 Men (4 Erkek Hakkında 44 Bölüm) kitabından esinlenerek hazırlandı. 

Bahsi geçen videoda Shahi ayrıca şu ifadeleri kullanıyor:

Birlikte ilk sahnemizi çektik ve ilk kelimelerini nasıl söylediğini duyduktan sonra, 'Neden Brad olduğunu şimdi anlıyorum' diye düşündüm, gizemli bir tarafı var gibiydi. Hem karanlık hem de aydınlık bir yanı vardı. Bir oyuncu açısından her iki özelliğe de aynı anda sahip olabilmek zordur. Adam bunu çaba göstermeden yapıyordu. Çaba göstermeden havalı oluyordu.

"Adam'la ilk tanıştığımda, ondan gerçekten çok etkilendim" diye Shahi şöyle devam etti:

Makyaj karavanında tanıştık ve hemen anlaştık. Müzik zevkimiz tamamen aynıydı. Bir insan olarak ona gerçekten hayran kaldım. Ve tek bildiğim daha fazlasını istediğimdi.

Shahi'nin Demos'un aktörlüğünden epey etkilendiği anlaşılıyor. Sex/Life'ın setinin Eylül 2020'de başladığı göz önüne alındığında ikilinin yaklaşık bir yıldır birlikte olduğu tahmin ediliyor

 

Independent Türkçe, People, Cosmopolitan

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU