Billie Eilish: Sosyal medya yorumlarını okumayı bıraktım yoksa kontrolden çıkıyorum

Genç şarkıcının Instagram'da 87 milyondan fazla takipçisi bulunuyor

Billie Eilish, 9 Şubat 2020'de düzenlenen 92. Oscar Ödülleri töreninde tarzıyla dikkat çekmişti (AP)

ABD'li genç müzisyen Billie Eilish sosyal medyada bedenine yönelik yorumları artık okumadığını söyledi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

LA Times'a konuşan Eilish, 87,8 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram'daki yorumları okumayı bu ay bıraktığını söyledi. 

Eilish'a kararının nedeni sorulduğundaysa "Bad Guy" şarkısıyla ünlü müzisyen, "diğer türlü kontrolden çıkıyorum" diye cevap verdi. Genç şarkıcı şu ifadeleri de ekledi:

Kardeşim gibi, sevmediği birinden mesaj alıp bunu anında silen kişiler var. Bu mesajları okumuyor bile. Bense yapamıyorum. Eğer bana mesaj atan Şeytan da olsa karşılığım, 'Ne dedi?' olurdu. Hakkımda söylenenleri duymak istiyorum ve internetle büyüdüğümden çoğunlukla internette söylenenlere katılıyorum.

Başkalarıyla alay edilen şeyler komik çünkü bunlar biraz da doğru değil mi? Ki tam da bu beni endişelendiriyor çünkü 'Aman Tanrım hakkımdaki kötü şeyler gerçekten doğru mu? Ya doğrularsa?' diye düşünüyorum.

NME'nin aktardığına göreyse Eilish hakkındaki yorumların çoğunun vücuduna dair olduğunu söyledi. 19 yaşındaki sanatçı daha önce paylaştığı fotoğraflara yapılan yorumlardan da bahsetti. 18'ine girdiğinde mayosuyla çekildiği fotoğrafın ardından gelen yorumları Eilish şu şekilde değerlendirdi:

Omuzlarımı görebildikleri için herkes, 'Aman Tanrım 18'ine girmiş ve o bir fahişe' diye düşündü.

 

Independent Türkçe, LA Times, NME

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU