The Walking Dead'in Abraham'ı "geri dönüyor"

Karakteri canlandıran Michael Cudlitz, "Final sezonu için sete geri döndüm" dedi

Dizinin son sezonu 22 Ağustos'ta seyircilerle buluşacak (AMC)

Popüler zombi dizisi The Walking Dead'in (TWD) 7. sezonun ilk bölümünde ölen Abraham Ford "geri dönüyor."

Ancak karakteri ekranlarda görmek isteyen hayranları kötü bir sürpriz bekliyor. Zira Abraham'ı canlandıran Michael Cudlitz, bu sefer kamera arkasına geçerek yönetmenlik koltuğuna oturacak.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Cudlitz'in 16 Temmuz'da konuyla ilgili paylaştığı tweet'te de yaka kartında "yönetmen" yazdığı görülüyor. Comic Book, Cudlitz'in en az bir bölüm yöneteceğini bildirdi.

Bir asker olan Abraham karakteri diziye 4. sezonda katılmıştı. Abraham, küçük bir tayfanın lideriyken Rick Grimes'ın (Andrew Lincoln) grubuyla güçlerini birleştirmiş ve hem dizinin önemli bir figürü hem de Rick'in en güvenilir müttefiklerinden biri haline gelmişti.

Karakterin macerası, Negan Smith'in (Jeffrey Dean Morgan), Lucielle adını verdiği beyzbol sopasıyla Abraham'ı vahşice öldürmesiyle son bulmuştu.

Cudlitz ise geri dönüşünü duyurduğu tweet'te şöyle yazdı:

Bizi güvende tutan harika bir iş… TWD'nin final sezonu için sete geri döndüm. Hadi yapalım şunu!!

 

 

Öte yandan bu, başarılı oyuncunun ilk yönetmenlik deneyimi değil. Zira Cudlitz daha önce de TWD'nin 9. ve 10. sezonlarında üç bölüm yönetmiş, TWD'nin spin-off'u The Walking Dead: World Beyond'da da iki kez yönetmenlik koltuğuna oturmuştu.

 

Independent Türkçe, Comic Book, Screen Rant

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU