Elton John, BTS'in kendisine attığı pası karşıladı

Britanyalı ünlü şarkıcı, K-pop grubunun son şarkısında kendisine yaptığı atfa cevap verdi

BTS müziklerinde Elton John gibi popüler kültürün köşe taşlarından kabul edilen isimlere sık sık atıfta bulunuyor (Fotoğraflar: AP - AFP)

Pop tarihinin en ünlü isimlerinden Elton John, BTS'in yeni şarkısı "Permission To Dance"e dair konuştu. Dünyaca ünlü K-pop grubunun cuma yayımlanan parçasında Britanyalı müzisyene ufak bir atıf bulunuyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

"Permission To Dance"in ilk dizesinde BTS'in lideri RM şu ifadeleri kullanıyor:

Her şey yanlışmış gibi hissettirdiğinde, sadece Elton John'a ve bu duyguya eşlik et, henüz yeni başlıyoruz.

BTS'in sözlerine Twitter hesabından yaptığı paylaşımla yanıt veren Elton John ise şarkının sözlerine kendi yorumunu katarak şunları söyledi:

Her şey doğruymuş gibi göründüğünde, BTS'in şarkısına eşlik ediyorum.

 

 

Şarkının müzik videosunun başlangıcında grubun 7 üyesinin çölde dans ettiği görülüyor. Parçanın coşkulu nakaratındaysa, "Sadece dans etmek istiyorum/ Şarkı beni harekete geçiriyor/ Dansımızı hiçbir şey durduramaz" ifadeleri yer alıyor. 

Videoda sergilenen koreografide RM, Jin, Jimin, J-Hope, Suga, V ve Jungkook'un yanı sıra başka dansçılar da bulunuyor. 

 

 

Parçanın yazımında bir diğer Britanyalı şarkıcı Ed Sheeran yer almıştı. "Permission To Dance" mayısta piyasaya sürülen "Butter"ın ardından Güney Koreli grubun bu yıl çıkardığı ikinci İngilizce şarkı olma özelliği taşıyor. 

"Permisson To Dance" şarkısının yazımına Sheeran'ın yanı sıra Steve Mac, Johnny McDaid ve Jenna Andrews da katkı koymuştu. Parçanın prodüksiyonunuysa Mac, Andrew ve Stephen Kirk üstlenmişti.

 

 

Şarkı ve albümlerine ek olarak BTS moda gibi başka alanlarda da fırtına estiriyor. Kısa süre önce ünlü Fransız moda markası Louis Vuitton'ın yeni erkek koleksiyonunu tanıtan K-pop grubu tüm dikkatleri üstüne çekmişti. 

 

Independent Türkçe, NME, Capitol File

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU