Denizciden boğulmaya karşı hayat kurtaran tüyo

Video TikTok'ta 3 milyondan fazla görüntülenme aldı

Kraliyet Donanması'ndan bir denizci, boğulmanız durumunda kendinizi kurtarmanız için bir yöntem gösterdi (TikTok)

Aynı zamanda bir TikTok kullanıcısı olan, Kraliyet Donanması'ndan Robin adında bir denizci, derin suda boğulmaktan kurtaracak yenilikçi bir yöntem ortaya koydu. İhtiyacınız olan tek şey, eldeki imkanlarla bir "su üstünde durma cihazı" oluşturmak için kullanılacak bir pantolon.

Sosyal medyada @Dutchintheusa adını kullanan Robin, bir videoda pantolonunuzu nasıl belli bir şekilde bağlayarak boynunuzda bir halka oluşturabileceğinizi gösteriyor.
 


3,5 milyon takipçisi olan TikTok kullanıcısı, işe havuza atlayıp pantolonunu çıkararak başlıyor. Ardından pantolonunun paçalarını birbirine bağlıyor ve kullanıcılara bunları fermuar veya düğme yardımıyla birbirlerine bağlamalarını söylüyor.

Daha sonra, tekniğin en zor kısmı olduğunu söylediği noktada, denizci pantolonu "elinizden geldiğince sert şekilde" suya "vurarak" kıyafetin havayla dolmasını sağlamanız gerektiğini gösteriyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Robin, "Pantolonunuzun fermuarını çekin veya düğmelerini ilikleyin ve, bu en zor kısım,  mümkün olduğu kadar fazla hava alması için yanlardan tutup aşağı vurun" dedi.

Video TikTok'ta 3 milyondan fazla kez izlendi. Bazı kişiler yararlı bilgiler için minnettarlıklarını ifade ederken, diğerleri de okulda veya orduda benzer teknikleri öğrendiklerini söyledi.

Bir kullanıcı şöyle yazdı:

Toplumumuz için ne kadar önemli olduğunun hiç farkında değilsin ama sana toplumumuz için ÇOK önemli olduğunu söyleyeyim.

Bir diğeriyse "6'ncı sınıf yüzme dersinde buna benzer bir şey öğrenmiştim ama nasıl yapıldığını unutmuşum, bu videoyu hazırladığınız için teşekkürler" ifadelerini kullandı.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Noyan Öztürk

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU