Erdoğan: Biz eserlerimizle konuşuyoruz; bu hizmetlerin devamı için 2023 seçimleri kritik öneme sahip

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TOKİ vasıtasıyla dünyada kimsenin başaramadığını gerçekleştirdiklerini yaklaşık 200 milyar liralık yatırımla her kesimden vatandaşı ev sahibi yaptıklarını bildirdi

Fotoğraf: AA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Biz eserlerimizle konuşuyoruz. Bu hizmetlerin devamı için 2023 seçimleri kritik öneme sahiptir. Sizlerden şimdiden 2023 için çalışmaya başlamanızı istiyorum" dedi.

Erdoğan, “TOKİ bir milyonuncu konut anahtar teslim töreninde” konuşma yaptı.

“Biz, ahirette iman, dünyada mekan diyen; ev sahibi olmaya bu derece önem veren bir milletin mensuplarıyız" diyen Erdoğan, "Buradaki mekan, dünya malının peşinden koşma değil, hayatı idamenin asgari şartlarından birine kavuşma anlamınadır” ifadelerini kullandı.

TOKİ vasıtasıyla dünyada kimsenin başaramadığını kendilerinin gerçekleştirdiklerini kaydeden Erdoğan, "Yaklaşık 200 milyar liralık yatırımla her kesimden insanımızı ev sahibi yaptık" diye konuştu. 

Erdoğan geçmişte siyasilerin insanlara 2 anahtar, yani bir ev, bir araba sözü verdiğini anımsatarak, "Ama bu sözler tutulmadı, biz yönetime gelirken böyle bir söz vermedik ama yaptıklarımızla bunu katbekat sağladık" ifadelerini kulandı. 

Erdoğan 2023 seçimlerine ilişkin şunları kaydetti: 

Biz eserlerimizle konuşuyoruz. Bu hizmetlerin devamı için 2023 seçimleri kritik öneme sahiptir. Sizlerden şimdiden 2023 için çalışmaya başlamanızı istiyorum.

Vatandaş: Evi çok beğendik

Erdoğan, anahtar teslim töreninde vatandaşlarla da sohbet etti. 

"Evi beğendin mi?" diye soran Erdoğan'a vatandaş "Çok beğendik, çok teşekkür ederiz, Allah razı olsun" karşılığını verdi.

Sorularına "3+1 mi, 2+1 mi?" diye devam eden Erdoğan'a vatandaş "3+1 aldık" yanıtını verince Cumhurbaşkanı, "Oh oh oh oh oh tam size layık, hayırlı olsun" dedi.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU