Bakan Soylu: Bahçeli'ye güven ve inancı için minnet ve şükran duyuyorum

Bahçeli bugünkü grup toplantısında, Bakan Soylu'ya yönelik iddialara tepki göstermişti

Fotoğraf: Twitter

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye kendisine yönelik desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Soylu, "Devletimizin terörle mücadele azim ve kararlılığına,kahraman güvenlik güçlerimize,edeben ifade ederim ki şahsıma ve mücadele arkadaşlarıma, büyüğümüz Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sn.Dr. Devlet Bahçeli’ye güven ve inancı için minnet ve şükran duyuyorum.Allah razı olsun" ifadelerini kullandı.

Bahçeli ne demişti?

Bugünkü grup toplantısında Soylu'ya destek çıkan Bahçeli şu ifadeleri kullanmıştı:

Terörle mücadele alanında ismini altın harflerle yazdıracak İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya yapılan itibar suikastlarını, siyasi linç girişimlerini, zulme varan isnatları kaygıyla izlediğimizi, asla ama asla kabul etmediğimizi tarihe not olarak düşmek istiyorum.

Kim demiş Sayın Soylu yalnız diye? Kim demiş Sayın Soylu kimsesiz diye? Türkiye Cumhuriyeti’nin İçişleri Bakanı görevini vatan ve millet sevgisiyle yerine getiren, gece demeden gündüz demeden bölücü terörle mücadele eden mert ve milletperver bir devlet adamıdır. Hakkında ne söylenirse söylensin, bizim bölücülerle iş tutan, terör örgütlerine hayranlık besleyen odakların hayasız tezviratlarına aldırış etmemiz mümkün değildir.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bahçeli daha önce de destek vermiş, Soylu da teşekkür etmişti

Organize suç örgütü liderliğinden aranan Sedat Peker'in Soylu'ya yönelik iddiaları sonrası Bahçeli, 25 Mayıs'taki grup toplantısında, "Hiç kimse Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanı'nın boynuna tasma geçiremeyecek. Bakanı'nın yalnız olmadığını özellikle ifade ediyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Soylu ise sosyal medya hesabından Bahçeli'ye teşekkür etmiş, "Devlet-i Ebed Müddet" anlayışının Cumhur İttifakı'nda vücut bulan ruhunu, güçlü iradesiyle bir kez daha ortaya koyan, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Dr.Devlet Bahçeli'ye, Türkiye’ye operasyon çekmek isteyenlere karşı bugünkü tarihi hatırlatması için müteşekkiriz" demişti.

 

Independent Türkçe
 

DAHA FAZLA HABER OKU