BTS yıldızı Jimin'e benzemek için 18 ameliyat yaptıran fenomene binlerce ölüm tehdidi

"Yanlış bedene doğmuşum gibi hissediyorum. Başka bir hayatta Jimin olmalıydım"

London'a yönelik tehditler, sosyal medyadaki takipçilerine "kendisini Koreli olarak tanımladığını" söyleyince başladı (Instagram / Londonoli)

Dünyaca ünlü K-pop grubu BTS'in yıldızlarından Park Jimin'e benzemek için defalarca ameliyat olan sosyal medya fenomeni, binlerce ölüm tehdidi aldığını söyledi.

Birleşik Krallık doğumlu Oli London, TMZ'le röportajında yaklaşık 18 ameliyat geçirdiğini söyledi.

Kendini Koreli olarak tanımlayan ve ameliyatlardan sonra Jimin adını kullanmaya başlayan sosyal medya fenomeni, "Bu hafta çılgıncaydı. Kelimenin tam anlamıyla binlerce ölüm tehdidi aldım" dedi.

Fenomen, "Bana kendimi öldürmemi söyleyenler olduğu gibi yaşadığım yere gelip beni vurarak öldüreceğini söyleyenler de vardı. Gerçekten çok uç şeyler duydum" ifadelerini kullandı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Sosyal medya influencer'ı kendisine yöneltilen saldırıların çoğunun "radikal sol gruplar tarafından" düzenlendiğini iddia etti.

"Trans-ırk olmayı anlamıyorlar" diyen fenomen, "Bunu transeksüel olmakla eş tutuyorum. Yanlış bedene doğmuşum gibi hissediyorum. Başka bir hayatta Jimin olmalıydım" ifadelerini kullandı.

Açıklamalarıyla viral olan sosyal medya figürü, yaptığının ırkçı bir şey olmadığını savunarak "Asya'ya, Kore'ye gidin, 5 kişiden biri batılı ve beyaz görünmek için estetik göz ameliyatı yaptırıyor. Orada tamamen normal. Ben sadece bunun tersini yapıyorum" dedi.



Independent Türkçe, TMZ, New York Post

Derleyen: Yasin Sofuoğlu

DAHA FAZLA HABER OKU