Rihanna kimliği olmadığı için "New York'taki bara alınmadı"

Olayın viral hale gelen videosu iki milyondan fazla görüntülendi

Rihanna, 22 Şubat 2020'de, Kaliforniya'da düzenlenen NAACP Image Ödülleri'nde (Reuters)

Sosyal medya kullanıcıları, görünüşe bakılırsa Rihanna'nın kimliği olmadığı için bir bara girmesine izin verilmediğini gösteren videoya gülerek tepki verdi.

Albüm satışları dünya çapında 250 milyonu aşan sanatçı, erkek arkadaşı A$AP Rocky'le birlikte New York şehrindeki bir bara girmeye çalışırken görüntülendi.

Kırk binden fazla paylaşılan bir tweet'te bir sosyal medya kullanıcısı şunları yazdı:

Az önce barın güvenlik elemanlarından birinin kimliği olmadığı için Rihanna'nın bara girmesini engellemeye çalıştığını gördüm, gülmekten ölüyorum, bunlar kimin adamları?

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bu tweet daha sonra söz konusu karşılaşmanın videosunu paylaşan başka bir kullanıcı tarafından "Komik çünkü gerçek" sözleriyle alıntılandı.

Videoda Rihanna pembe bir elbise ve büyük, kabarık bir şapkayla görülüyor, (gerçek adı Rakim Mayers olan) A$AP'yse bar güvenliğiyle tartışıyor gibi görünüyor.

Barın güvenlik elemanının sonunda yumuşayıp yumuşamadığı belli olmasa da TMZ, aynı gece daha geç saatlerde SoHo'nun popüler Barcade barında görülen çiftin fotoğraflarını yayımladı.
 


Rihanna'nın hayranlarının çoğu, böyle tanınmış bir ünlünün kimliği olmadığı için incelenmesinin komik tarafını gördü ve hayret ve keyiflerini sosyal medyada paylaştı.
 

 

 


Bu arada başkaları "sadece işini yaptığını" söyleyerek barın güvenlik elemanını savundu.

Bir kullanıcı "Bir bar güvenlik elemanının kimliği olmadığı için Rihanna'nın gece kulübüne girmesini engellemesi karşısında duyulan şaşkınlık ilginç çünkü bazıları, çok sayıda kişinin bu süper zengin ünlülerin kim olduğunu bilmediğini gerçekten kavrayamıyor gibi görünüyor" diye yazdı.

Rihanna ve A$AP Rocky, mayısta A$AP'nin pop yıldızını "hayatımın aşkı" diye tanımlamasıyla ilişkilerini kamuoyuna duyurmuştu.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/music

Independent Türkçe için çeviren: İrem Oral

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU