Vatan Partisi il başkanı ve yönetim kurulu topluca İYİ Parti'ye geçti

Mardin İl Başkanı Halis Çur ve yönetim kurulu partilerinden istifa ederek İYİ Parti'ye katıldı

İYİ Parti'ye katılan Halis Çur, Kızıltepe İlçesi Cumhuriyet mahallesi Mahalle Başkanı olarak görev aldı / Fotoğraf: Facebook

Vatan Partisi Mardin İl Başkanı Halis Çur ve yönetim kurulu partilerinden istifa  ederek İYİ Parti'ye katıldı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

İYİ Parti'ye katılan Halis Çur, Kızıltepe İlçesi Cumhuriyet mahallesi Mahalle Başkanı olarak görev aldı.

Katılımla ilgili görüşlerini ifade eden Halis Çur, "Turkiye'nin Sayın Meral Akşener ve İYİ Parti iktidarında  iyi olacağına yürekten  inandığımızdan dolayı Mardin il ve ilçe teşkilatlarının çaba ve gayretlerini  takdir ettiğimiz için İYİ Parti  Kızıltepe  teşkilatına katıldık" şeklinde konuştu.

“250 kişi İYİ Parti’ye katılacak”

Halis Çur toplamda 250 kişinin İYİ Parti ailesine katılım sağlayacağını belirtti.

İYİ Parti Kızıltepe İlçe Başkanı Fahrettin Cevheroğlu ve Kızıltepe ilçe yönetim kurulu üyeleri, Vatan Partisi Mardin il Başkanı  Halis Çur ve yönetimi ile beraber Vatan Partisi'nden istifa ederek  İYİ Parti'ye katılım sağladıkları için hepsine ayrı ayrı teşekkürlerini ifade ettiler.

kiziltepe.jpg
Halis Çur toplamda 250 kişinin İYİ Parti ailesine katılım sağlayacağını belirtti / Fotoğraf: Facebook

 

Katılımda hazır bulunan İYİ Parti Mardin İl Başkanı Süleyman Akar, "Aramıza katılan Halis Çur kardeşimize ve beraberindeki yeni üyelerimize  İYİ Parti ailemize katıldıklarından dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.

Akar,  Mardin'in tüm ilçelerinde her gün İYİ Parti'ye yeni üyelerin katıldığını Mardin'in 703 mahallesine, mahalle başkanları atamaları için gönüllü olarak gelen hemşerilerine mahalle başkanlıkları verdiklerini ifade ederek, "ayrıca Mardinli hemşerilerimize çağrıda bulunarak olası bir erken veya zamanında yapılacak seçim için sandık kurullarında görev almak isteyen hemşehrilerimizin ve  üyelerimizin bulundukları ilçe başkanlıklarımıza müraacat etmeleri gerekmektedir" dedi.

İYİ Parti Mardin İl Başkanı Süleyman Akar, Kızıltepe İlçe Başkanı Fahrettin Cevheroğlu ve yönetimine de gayretlerinden dolayı teşekkür etti.

 

Gerçek Gündem

DAHA FAZLA HABER OKU