Disney'in yeni filmi için İrlanda'nın Enniskerry köyü peri masalı mekanına dönüştürüldü

Disenchanted filminin çekimleri için kullanılacak İrlanda köyü büyüleyici bir atmosfere büründürüldü

Disenchanted filmi için Enniskerry'de yapılan değişiklikler bölge sakinlerini şaşırttı (Kate Egan/RTE)

Disney'in 2007'de vizyona giren Manhattan'da Sihir (Enchanted) filminin devamı niteliğindeki Disenchanted'ın yapım ekibi çekimler için kullanılacak İrlanda'nın Enniskerry köyünü büyülü bir evrene dönüştürdü. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Metro'nun haberine göre Amy Adams, Patrick Dempsey, James Marsden, Idina Menzel ve Maya Rudolph gibi isimlerin yer alacağı filmin çekimleri için yapılan hazırlıkları görenleri şaşırttı.

Enniskerry köyünün bağlı olduğu Wicklow Kontluğu'nda çalışma yürüten yapım ekibinin hazırlıkları oradan geçenlerin kameralarına yansıdı. Prodüksiyon ekibi halihazırda büyüleyici bir atmosfere sahip köyü Disney dokunuşlarıyla çekime hazır hale getirdi. 

Ekip bir yandan ekledikleri detaylarla bölgede yaşayanları heyecanlandırdı bir diğer yandan çekimler için gerekli teknik malzemeleri hazırlarken görüldü. 

 

 

 

 

 

 

Manhattan'da Sihir'in devam filminin çekileceği orijinal filmin üstünden yaklaşık 13 yıl geçtikten sonra geçen yıl duyurulmuştu. 

Disenchanted'ın 2022'de vizyona girmesi planlanıyor. 

İlk filmin kadrosunda da yer alan Adams, Dempsey, Marsden ve Menzel sırasıyla karakterleri Giselle, Prens Edward, Robert ve Nancy'yi yeniden canlandıracak. 

 

 

İlk filmde kendisini gerçek dünyada bulan çizgi Prenses Giselle'in maceraları beyazperdeye yansımıştı. Ancak karakter gerçek dünyada vakit geçirdikçe aslında buraya ait olduğunu fark etmişti. 

Manhattan'da Sihir gişede 330 milyon dolar (yaklaşık 2,7 milyar TL) hasılat elde etmişti. 

 

Independent Türkçe, Metro, Irish Central, RTE

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU