Ayağa kalkmadığı gerekçesiyle kadın çalışanı darp eden Şahin Şeker gözaltına alındı

Gaye Akıl'ın avukatı haberi sosyal medyadan duyurdu

Dorock XL isimli mekanın çalışanı Gaye Akıl'ın paylaştığı görüntülerde, çalışanlarını darp ettiği görünen Şehin Şeker gözaltına alındı.

Haberi Gaye Akıl'ın avukatı Çağdaş Çelik sosyal medyadan duyurdu.

 

Gaye Akıl, konuyla ilgili şu açıklamayı yapmıştı:

"Merhaba, sizinle İstanbul'un göbeğinde maruz kaldığım bir şiddet olayını paylaşmak istiyorum. Meydan Beşiktaş'ta yapılan bir konser için gişede bilet kontrolünde çalışıyordum. Mal sahibi Şahin Şeker geldi ve "beni gördüğünüzde ayağa kalkacaksınız, neden ayağa kalkmıyorsunuz" diye bağırmaya başladı. İlk önce yanımdaki arkadaşım Enver'e tokat attı. Ardından bana dönüp 'beni görünce ayağa kalkacaksınız' diye masaya vurmaya başladı. Ben de ayağa kalktım, "Özür dileriz, çalışıyorduk, sizi görmedik" dememle birlikte bana da tokat attı. Ne olduğunu anlamadan ard arda tokatlar savurmaya başladı. "Şahin Bey sakin olun sizi görmedim" dedim ancak vurmaya devam etti. Ben de çıkmak için kapıya doğru yöneldim. Arkamdan parmağını bana doğru sallayarak "Bir daha buraya gelirsen seni öldürürüm, ayaklarını kırarım" diye beni tehdit etti. Arkamı dönüp bakınca daha fazla sinirlendi ve saçımı tutup beni duvara çarptı, tekme attı. Sonra da beni iterek dışarıya attı. Otopark görevlileri de vardı. Ancak hiç biri yardım etmedi, sadece seyirci gibi izlediler. Olayların hemen akabinde karakola gittim. Görüntüleri verdim, darp raporu aldım. Karakoldan 15 gün ses çıkmayınca savcılığa gittim. Dilekçemi verdim ve görüntüleri elden teslim ettim. Ancak 20 günden fazla zaman geçmesine rağmen hala bir geri dönüş alamadım. 5 yıldır bağlı bulunduğum şirketim, bu yaşadıklarımdan sonra, benim mağduriyetimden dolayı, bütün yatırımlarına rağmen çıkma kararı aldılar. Benim yanımda oldukları için onlara da minnettarım. şahin Şeker için 6 ay uzaklaşma kararı çıkarttırdım ancak savcılıktan bir dönüş olmadıkça bana kötü bir şey yapmalarından korkuyorum."
 

Gaye Akıl, Twitter hesabından yaklaşık 5 yıldır Dorock XL markasıyla çalıştığını belirterek, "Olayın yaşandığı andan itibaren Dorock XL yönetimi hep yanımda oldu ve sırf bu olaydan dolayı olay gecesi marka adını Meydan Beşiktaş’tan çekti. Yaşadığım olayın Dorock XL ile hiçbir alakası yoktur. Olayı yaşamama sebep olan Meydan Beşiktaş alanın mal sahibidir. Hukuksal süreçte de Dorock XL yönetimi koşulsuzca yanımdadır" demişti.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU