BTS, Butter'ın "daha havalı" ve "daha tatlı" versiyonlarını yayımladı

K-pop grubu dinlenme rekoru kıran şarkının "daha sıcak" versiyonunu geçen hafta hayranlarıyla paylaşmıştı

BTS, Grammy Ödülleri'ne aday gösterilen ilk K-pop grubu unvanını elinde bulunduruyor (AFP)

Dünyaca ünlü K-pop grubu BTS rekor üstüne rekor kıran yeni İngilizce parçaları Butter'ın iki yeni versiyonunu daha yayımladı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Şarkının "Cooler" isimli "daha havalı" versiyonu rock esintili bir seçenek sunuyor. Bu remix'e grubun spor salonunda dans ettiği görüntüler eşlik ediyor. 

Butter'ın "Sweeter" isimli "daha tatlı" versiyonuysa popüler parçaya R&B yorumu getiriyor. K-pop grubu bu iki remixin yanı sıra geçen hafta şarkının "Hotter" isimli disco parçalarına benzer "daha sıcak" halini de paylaşmıştı.

BTS, Butter şarkısını 21 Mayıs'ta yayımlamıştı. Şarkı, grubun Dynamite parçasının ardından ikinci İngilizce single'ı olma özelliği taşıyor. 

 

 

 

Butter aynı zamanda BTS'in Billboard 100 listesinde zirveye çıkan 4. parçası. Bu başarıyı daha önce Dynamite, Life Goes On ve Savage Love şarkıları elde etmişti. 

RM, J-Hope, Jungkook, Jimin, V, Suga ve Jin'in oluşturduğu grup kısa süre önce Birleşik Krallık'ta da ilk 10 listesine en çok giren K-pop grubu unvanını elde etti. Butter'la birlikte grup Birleşik Krallık'ta PSY'ın 2013'te kaydettiği iki şarkılık rekoru egale etmişti. 

BTS yeni şarkısıyla 5 Guinness rekoruna da ismini yazdırmayı başarmıştı

 

Independent Türkçe, NME, Soompi

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU