Cody Simpson, Miley Cyrus'la ayrılığına dair konuştu: "Çok şey öğrendim"

Avustralyalı pop şarkıcısı Cyrus'la "dostça" ayrıldıklarını söyledi

Cyrus ve Cody Simpson 10 ayın sonunda ayrılmıştı (Instagram/Cody Simpson)

Avustralyalı yüzücü ve pop şarkıcısı Cody Simpson, eski sevgilisi ABD'li pop sanatçısı Miley Cyrus'la ilişkisine dair konuştu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Avustralya'da yayımlanan 60 Minutes programına katılan Simpson'a, Cyrus'la ilişkisi ve şarkıcıdan nasıl ayrıldığı soruldu. 

People'ın haberine göre Simpson, Cyrus'a dair şu ifadeleri kullandı:

O noktada onu uzun zamandır tanıyordum. Her zaman yüksek yaratıcılığı olan biriydi. Birçok ortak arkadaşımız vardı ve iyi arkadaştık, sonrasında bir süre birlikte olduk.

24 yaşındaki Simpson ve 28 yaşındaki Cyrus 10 ay çıktıktan sonra ayrılmıştı. İkili ilişkilerini ilk olarak Ekim 2019'da duyurmuştu. 

Ayrılıklarına yönelik de konuşan Simpson şunları söyledi:

Her şey epey dostane biçimde sona erdi. Sanırım bu hayattaki aşamalardan yalnızca biriydi ve bundan çok şey öğreniyorsunuz.

Programda Simpson'ın ebeveynleri de vardı ve onlara oğullarının ilişkilerini destekleyip desteklemedikleri soruldu. Simpson'ın annesi gülerek ve herhangi bir isim vermeden oğlunun ilişkilerinden bazılarını desteklediğini söyledi.

Simpson daha önce Gigi Hadid, Kylie Jenner gibi ünlü isimlerle de birlikte olmuştu

Cyrus, Simpson'la ayrılmasının ardından geçen yıl, "Şu an iki yarım bir tam etmiyor" demişti. Ünlü şarkıcı 10 yıldır arkadaş olduklarını ve öyle kalmaya devam edeceklerini belirtmişti. 

 

 

Miley Cyrus kısa süre önce Saturday Night Live'ı (SNL) sunan Elon Musk'ın konuğu olmuştu.

 

Independent Türkçe, People, Page Six

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU