ABD donanma gemisini taciz eden UFO'ların görüntüsü yayımlandı

ABD yönetimi, gelecek ay UFO’lara dair bilgilerini detaylı olarak ortaya koyan bir rapor yayımlamayı planlıyor

UFO'ların ABD Donanması’nı taciz ettiğine dair yeni kanıtlar yayımlandı. Bu sefer 2019'da Pasifik Okyanusu'nda bir ABD savaş gemisinin etrafındaki çok sayıda uçan cisim görülüyor. 

Görüntüler, Kaliforniya açıklarında bir savaş gemisini aynı yıl taciz eden UFO görüntülerini de yayımlayan Jeremy Corbell tarafından paylaşıldı. 
 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Corbell, son görüntüleri 15 Temmuz 2019’da, USS Omaha’nın Muhabere Bilgi Merkezi videosundan filme çektiğini öne sürdü.

Corbell’in bu ay daha önce yayımladığı görüntülerde, geminin üzerinde süzülen gizemli ve küre şeklindeki bir nesne sonrasında okyanusta kayboluyordu.

Perşembe günü paylaştığı tweet’te Corbell, "Bu, San Diego açıklarındaki ikaz bölgesinde dikkate değer UFO olayları serisini gösteren doğrulayıcı elektro-optik veri" ifadelerini kullandı.

Corbell’in en son yayımladığı görüntülerde, Omaha’daki denizciler saatte 257 kilometreye yakın hızda geminin başında toplanan 9 nesneyi gözlemliyor. 

Bir denizci, "Lanet olsun, hızlı gidiyorlar" diyor ve sonra da uçan nesnenin yüksek hızına rağmen etrafta döndüğünü belirtiyor.

Pentagon, Corbell’in ilk video’sunun gerçek olduğunu kabul etmişti.

Omaha olayı, Temmuz 2019’da Pasifik Okyanusu’ndaki ABD savaş gemilerinin gökyüzündeki cisimlerle yaşadığı bir dizi tuhaf karşılaşmanın parçasıydı.

Ay sonuna kadar 9 ABD gemisinin uçan cisimle karşı karşıya geldiği bildirilmişti.

Corbell videolarını, paranormal olayları konu alan ikonik radyo programı Coast to Coast AM’e sık sık misafir olan ve programın konuk sunuculuğunu yapan deneyimli gazeteci George Knapp’le konuştu.

Knapp, "Nesnelerin nereden geldiği gerçekten bilinmiyor" dedi.

Bunlar yabancı drone’larsa, bizim kendi teknolojilerimizi aşma yetenekleri gösterdiler, buna dair tüm bildiğimiz bu ve bazıları ortamlar arasında yer değiştirebilen uçaklar gibi görünüyordu. Havada uçabiliyor, okyanusa girebiliyor, havada seyahat ettikleri kadar kolay şekilde suda da seyahat edebiliyorlardı.

Görüntüler, plana göre Kongre’nin ABD yönetiminin UFO'lar hakkında bildiği her şeyi detaylı olarak ortaya koyan bir rapor yayımlamasına bir aydan kısa süre kala paylaşıldı.

UFO'ların ABD Donanma gemilerini taciz ettiği düşüncesi, düşük bütçeli film kafasıyla zihinde uçan dairelerin ve soğan şeklinde kafaları olan gri uzaylıların görüntülerini canlandırabilir; ancak uçan cisimlerin ABD’nin askeri varlıklarına odaklanmış olması, muhtemelen yabancı bir güce ait olduklarını gösteriyor.

The Drive dergisindeki The War Zone bölümünün baş editörü Tyler Rogoway, devam eden UFO fenomenine dair kapsamlı bir açıklama öne sürdü. Rogoway, ABD yönetiminin garip uçan araçlara dair haberleri ciddiye almaması nedeniyle bu tuhaf baskınlardan en azından kısmen sorumlu olduğunu savundu.

Rogoway "Açıklanmayan hava olaylarıyla ilgili ciddi anlamdaki eylemsizlik ve kusurun tümü, bizi ve en kritik askeri teknolojilerimizi korumak için tasarlanmış sistemlerin görünüşe göre felç olmasına yol açtı ve ABD askeri istihbaratındaki büyük bir başarısızlığa işaret etti" diye yazdı.

Bu, bizim kelimenin tam anlamıyla kültürel tabularla kendi yarattığımız bir kör nokta ve savunmanın çok zor olduğu alt uçtaki bir tehdidi öngörmek ve ona karşı koymak için uygun olmayan bir askeri-endüstriyel yapı.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

independent.co.uk/news/world

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU