BTS'ten RM: İngilizceyi Friends'ten öğrendim

"Ross, Chandler ve Monica benim İngilizce öğretmenimdi"

Dünya listelerinde ilk sıralardan düşmeyen BTS, üyelerinin katıldığı yardım çalışmalarıyla da biliniyor (Reuters)

ABD yapımı ünlü Friends dizisinin özel bölümü "Yeniden Buluşma" da yer alacak K-Pop grubu BTS'in üyelerinden Kim Nam-joon, İngilizceyi diziden öğrendiğini söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Gruptaki adıyla RM olarak da tanınan Kim, magazin ve kültür sitesi ET'nin çevrimiçi yayınına katılarak "Bu özel bölüm için çok heyecanlıyım, Friends oyuncularıyla gerçekten arkadaş olabileceğimi düşünüyorum" dedi.

Dizinin kendi hayatında önemli bir rol oynadığını belirten Kim, "Ross, Chandler, Monica, bu karakterler benim ABD'deki İngilizce öğretmenlerimdi" ifadelerini kullandı.

RM, Friends'in kendisi için ne kadar önemli bir dizi olduğunu önceden de kamuoyuyla paylaşmıştı. BTS, 2017'de ABD'li talkshow programcısı Ellen DeGeneres'in programına katılmış, Kim yayında annesinin dizinin tüm bölümlerini eskiden DVD formatında satın aldığını söylemişti.

Güney Kore'deki gençliğinde diziyi bu DVD'lerden izlemeye başladığını söyleyen Kim, önce Korece altyazıları kullandığını, daha sonra İngilizce altyazılara geçtiğini, dilbilgisi ilerledikçe altyazılara nihayetinde ihtiyacı kalmadığını belirtti.

Kim'in doğduğu 1994'te yayın hayatına başlayan ünlü dizi, yıllar boyunca gündemden düşmemiş kendine has sadık bir hayran kitlesi oluşturmuştu.

BTS'in dizide rol alacağını öğrenen hayranlarıysa sosyal medyada bu kararı sevinçle karşılamıştı.

Öte yandan, özel bölümün yönetmeni Ben Winston ise grup üyelerinin dizide çok kısa bir sahnede rol alacağını söyleyerek hayranlara çok büyük beklentilere girmemesini söylemişti.

Twitter'dan paylaşımında Winston, "Beklentilerinizi çok yükseltmemenizi isterim, BTS çok kısa bir süreliğine görülecek" demişti.



Independent Türkçe, CNN, ET Online

Derleyen: Yasin Sofuoğlu

DAHA FAZLA HABER OKU