Jessica Alba, eşiyle yatak odasındayken kızına yakalandıkları anı anlattı

"Yatak odamızda 5 dakika boyunca güldük. Ve 'Az önce kızımızı mahvettiğimize inanamıyorum, onu resmen yıktık' diye düşünmüştük"

Jessica Alba ve Cash Warren 2008'de dünya evine girmişti (AFP)

Jessica Alba, kızının kendisi ve kocası Cash Warren'ı samimi bir anda yakaladığı güne dair konuştu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kendi YouTube programı Getting Honest'ta Rachel Zoe ve kocası Rodger Berman'la konuşan eski aktör, yeni yaşam tarzı gurusu Alba 9 yaşındaki kızı Haven'ın yatak odasında kocasıyla birlikteyken nasıl içeriye girdiğini anlattı.

Warren, "Berbattı" dedi.

Yatak odamızda 5 dakika boyunca güldük. Ve 'Az önce kızımızı mahvettiğimize inanamıyorum, onu resmen yıktık' diye düşünmüştük.

Bu arada Alba, "ağlamaya başladığını" ve tavsiye için eşinin kız kardeşi Koa'yı aradığını söyledi. Alba, "Zorlukların üstesinden gelmemize yardım etmekte o kadar iyi ki, onun çok nazik ve kibar bir ruhu olduğunu düşünüyorum" dedi.

Daha sonra Warren, Alba'yla birlikte ne olduğu hakkında Haven'la dürüstçe konuştuklarını söyledi. Warren, "Bunu kabullenmemiz gerekiyordu. Olmamış gibi davranamazdık” dedi. Alba, “Sanırım Koa'yı aradığımızda, Haven ona çoktan mesaj atmıştı. Doğruca içeri girdi ve herkese söyledi" diye ekledi.

Warren şunları ekledi:

Alt kata indim ve 'Haven, bahse girerim bu, kapıyı çalmadan odamıza girdiğin son sefer' dedim. Şimdi kapıyı çalıyor, sanki dersini almış gibiydi.

Alba geçen mart oyunculuktan uzaklaşıp girişimciliğe yönelme kararını duyurmuştu. Eski oyuncu sağlıklı yaşam markası The Honest Company'yi 2012'de kurmuştu.

Romper'a konuşan Alba, "Bir marka inşa etmek ve bir iş kurmak kesinlikle imkansız" demişti.

Ve bu işte iyi olmak ve gelişip büyüyebilmek gerçekten zor. Aksine, 'Bunu gerçekten yapmak istiyor muyum?' diye soruyordum.

Bana katılacak ortaklar bulmak üç buçuk yılımı aldı ve birçok kez reddedildim. Temeli nasıl atacağımı öğrenmem gerekiyordu. Her aşamada, bir iş insanı olarak hep daha iyi olmaya çalışıyorum fakat bu sadece nüfuzunuzu ve şöhretinizi alıp, adınızı bir pakete koyup bir basın turu yapmaktan, birkaç tasarım seçmekten tamamen farklı bir beceri seti gerektiriyor. 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Noyan Öztürk

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU