Erdoğan, Beşiktaş’ın yönetici, teknik heyet ve futbolcularını kabul etti

Kabulde Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi ve teknik direktör Sergen Yalçın da yer aldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Beşiktaş Kulübü yönetici, teknik heyet ve futbolcularını kabul etti / Fotoğraf: AA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile 2020-21 sezonunu Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu olarak tamamlayan Beşiktaş Futbol Takımı Teknik Direktörü Sergen Yalçın ile teknik heyetini ve futbolcularını Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)


Kabulde; Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir de yer aldı.

Erdoğan,  Beşiktaş’ın 2020-21 sezonunda kazandığı şampiyonluklar nedeniyle Başkan Ahmet Nur Çebi ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Teknik Direktör Sergen Yalçın, teknik heyet ve futbolcuları tebrik etti.

forma.jpg
 Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a futbolcuların imzaladığı forma hediye etti / Fotoğraf: AA



Kabulde Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a futbolcuların imzaladığı Beşiktaş formalarını hediye etti.

 

Independent Türkçe, AA

DAHA FAZLA HABER OKU