Emma Watson nişan iddialarına cevap verdi

Hermione Granger karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu hakkındaki söylentilere dair konuştu

31 yaşındaki Watson söylentilere cevap vermek için sosyal medyadaki 9 aylık suskunluğunu bozdu (AP)

Harry Potter serisinde oynadığı Hermione karakteriyle büyük bir hayran kitlesine ulaşan Emma Watson nişanlandığına yönelik söylentilere dair sessizliğini bozdu. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Metro'nun bildirdiğine göre şu an Leo Robinton'la birlikte olan ünlü oyuncu hakkındaki dedikodulara dair sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı:

Sevgili hayranlar, nişanlanıp nişanlanmadığıma ya da kariyerimin faal olup olmadığına yönelik söylentiler, doğru veya yanlış olsun her durumda tık almayı hedefliyor.

Bir gelişme olursa size söz paylaşacağım.

Oyuncu açıklamasına şu ifadelerle devam etti:

Bu arada lütfen benden haber alamadığınızı varsayın, bu sadece pek çok kişinin yaptığı gibi pandemiyi sessiz biçimde geçirdiğim anlamına geliyor. Ekşi mayalı ekmek yapamıyorum (!) , sevdiğim kişilerle ilgileniyorum ve hâlâ pek çok kişiyi etkileyen virüsü yaymamak için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum.

 

 

 

Kendisini merak eden hayranlarına teşekkür eden Watson'ın Leo Robinton'la yaşadığı ilişki ilk kez geçen yıl ekimde gündeme gelmişti. O günden bu yana çift ilişkilerini gözlerden uzak yaşıyor. 

Oyuncunun nişanlandığına ve kariyerini sonlandırdığına yönelik iddialara menajeri daha önce, "Emma'nın sosyal medya hesapları uykuda olabilir ama kariyeri değil" diyerek cevap vermişti

 

Independent Türkçe, Metro, Entertainment Weekly

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU