Netflix, sıradışı Sherlock Holmes uyarlaması The Irregulars'ı iptal etti

Dizi, nisan başında The Falcon and the Winter Soldier'ı geride bırakarak ABD'de birinciliğe ulaşmıştı

The Irregulars'ın Rotten Tomatoes puanı 78 (Netflix)

Eğlence sektöründen verdiği haberlerle tanınan Deadline, Netflix'in The Irregulars'ı iptal ettiğini duyurdu.

İlk sezonu 26 Mart'ta yayımlanan dizi, popüler Sherlock Holmes uyarlamalarından ayrılarak, odak noktasına Arthur Conan Doyle'un kitaplarındaki bir grup sokak çocuğunu alıyor. Ünlü dedektifin aklından geçenlere ağırlık vermek yerine suçları çözmek için gerçekleştirilen kirli işleri konu ediniyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Sherlock Holmes (Henry Lloyd-Hughes) ve Dr. Watson (Royce Pierreson), bu gençleri doğaüstü suçları çözmeye yönlendiriyor.

Nielsen verilerine göre The Irregulars, 29 Mart-4 Nisan arasında ABD'de televizyonda en çok izlenen yapım olmuştu. Dizi 643 milyon dakikalık izlenmeye ulaşmış ve The Falcon and the Winter Soldier'ı geride bırakarak birinciliğe ulaşmıştı.

Haberin yayılmasından sonra dizinin hayranları sosyal medyada tepki göstermeye başladı. Bir kişi, "Çok kızgınım. The Irregulars'ı iptal ettiler. Ağlıyorum" derken, @wakeah_99 kullanıcı adlı bir Twitter kullanıcısı şu ifadeleri kullandı:

Sevgili @Netflix, lütfen The Irregulars'ı iptal etme kararını gözden geçir. Bu diziyi o kadar sevdim ki iki kere izledim. Bütün bir yıl boyunca en çok beklediğim dizilerden biriydi. İptal edilmesi beni üzüyor.

 

Independent Türkçe, Deadline, Variety

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU