"Tanrı'nın mesajı" deyip sahibinden izin almadan malikanede düğün yapmaya çalıştılar

İki yıldır satılık olan malikane için 5,7 milyon dolar isteniyor

Çift ilk defa lise tanıştı ve 30 yıl sonra tekrar buluşarak evlenmeye karar verdi (Coldwell Banker)

ABD'nin Florida eyaletinde bir çift, mülk sahibinden izin almadan malikanede düğün yapmaya çalıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Courtney Wilson and Shenita Jones, düğünlerini düzenlemek için yakınlarını ve arkadaşlarını dev bir malikaneye davet etti.

Davetiyelerdeki programa göre cumartesi günü düğün töreni pazar günü de brunch düzenlenecekti.

Ne var ki, kağıt üzerinde harika görünen planla ilgili bir sorun vardı. Çift, malikanenin sahibinden izin almamıştı.

Fort Lauderdale bölgesindeki bin 500 metre karelik araziye kurulu malikanede, şelaleli yüzme havuzu, teniz kortları, jakuzi, teras ve yaklaşık 250 metre genişliğinde bir bar bulunuyor.

Çiftin davetiyelerinde “rüya evimiz” diye tabir ettiği mülkün asıl sahibi Nathan Finkel, Wilson düğün için cumartesi günü malikanesine gelip hazırlıklar yapmaya başlayınca şoka uğradı.

Polisi arayıp şikayette bulunan Finkel, yetkililerle konuşmasında şunları söyledi:

Mülküme izinsiz giriş yapan kişiler var. Beni rahatsız edip duruyorlar. Burada düğün yapacaklarını, bunun Tanrı'nın mesajı olduğunu söylüyorlar. Neler olup bittiğini bilmiyorum. Tek istediğim bunun son bulması. Şu anda mülkümde, giriş kapısında oturuyorlar.

Şikayet üzerine olay yerine gelen polisler, Wilson'a mülkü terk etmesi gerektiğini söyledi. Wilson da polislerle tartışmadan araziden çıktı ve kendisi hakkında işlem yapılmadı.

Finkel'ın yaşadığı Southwest Ranches bölgesinin avukatı Keith Poliakoff, mülk sahibinin malikanesini iki yıldır satmaya çalıştığını belirtti. 2019'daki ilanda evin fiyatı 7,25 milyon dolarken, şu anda 5,7 milyon dolar.

Poliakoff, ilanı gören Wilson'ın olaydan haftalar önce mülkü satın almak isteyen biri gibi Finkel'la görüşerek malikaneyi gezdiğini belirtti. Avukat, bu sırada Wilson'un ev sahibinden malikanenin bahçesinde düğün yapmak için izin almaya çalıştığını fakat Finkel'ın net şekilde kendisine izin vermediğini söyledi.

Avukat, Wilson'un ev sahibinin malikane arazisindeki bir başka evde yaşadığının farkında olmadığını, dolayısıyla mülkü boş zannettiğini belirtti.



Independent Türkçe, FOX 13, South Florida Sun Sentinel

Derleyen: Yasin Sofuoğlu

DAHA FAZLA HABER OKU