İbrahim Kalın çalmış, Erkan Oğur övmüştü: Çok güzel, bence böyle şeyler söyleyin

İbrahim Kalın, Erkan Oğur ve diğer müzisyenlerle dost ortamında da bir araya gelmişti. Çalıp-söylenilen bu ortamda Oğur, Kalın'a övgüsünü gizlememişti

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın söylediği bir türküye Erkan Oğur'un kopuzuyla eşlik etmesinin ardından başlayan tartışma sürüyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)


Oğur, kendisine yönelen "tepkilerin" ardından projede yer almakla hata ettiğini söylemiş ve ''öylesine bir stüdyo işiydi'' demişti.  

Oğur'un bu açıklamalarının üzerine kişisel Twitter hesabından bir açıklama yapan Kalın, Oğur'la beraber susmaya karar verdiklerini, Oğur'un açıklamalarına şaşırdığını ve üzüldüğünü söyledi. 

Kalın, tartışmalara neden olan video klip yayına girmeden birkaç gün önce Instagram hesabından bir ''story'' paylaşmıştı.

''Çok güzel''

Paylaşımda, Kalın bağlama çalıp türkü söylerken Oğur onu dinliyor ve memnuniyetini dile getiren sözler söylüyordu.

Bir "dost ortamında" çekilen ve başka müzisyenlerin de bulunduğu video kaydında Kalın'ı dinleyen Oğur, "Çok güzel, bence böyle şeyler söyleyin" ifadelerini kullanıyor. 

Kalın, bu anları Oğur'un dilinden dökülen ''Çok güzel'' ifadesiyle paylaşmıştı.

''İçimin bir köşesi çız etmişti''

Klip yayına girdikten sonra başlayan tartışmanın ardından Independent Türkçe’den Ali Kemal Erdem'e konuşan Oğur, ''İçimin bir köşesi cız etmişti. 'Benim ne işim var' diye. Belki benim de hatam olmuş olabilir, böyle bir şeyi kabul etmek…'' dedi. 

Cumhurbaşkanlığı ödülünü almadığını ve hükümeti tasvip etmediğini sözlerine ekleyen Oğur, ''solcu-devrimci'' biri olduğunu da belirtti. 


 

© The Independentturkish

DAHA FAZLA HABER OKU