Sabah yazarı: Gençlik bir yere gitmiyor, Zoom’da Nihat Hoca’yı izliyor

"Nihat Hatipoğlu'na duyulan sevgi ve teveccüh gerçekten 7'den 70'e... Meydan, ekran, Whatsapp, Zoom hiç fark etmiyor, Nihat Hoca hep zirveye taşınıyor"

Fotoğraf: Sabah

Sabah yazarlarından Ömer Karahan, ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu’nun Zoom üzerinden yaptığı iftar programını yazdı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Karahan, bugünkü köşe yazısında “Hatipoğlu’nun programlarının ramazan ayının klasiği olduğu” görüşünü dile getirdi ve şunları yazdı:

 Pandemi nedeniyle bu yıl seyirci, Hatipoğlu'na Zoom üzerinden bağlanarak sorularını yöneltiyor. İlk iftar programında bağlanıp Nihat Hoca'ya 'Hayırlı Ramazanlar' diyeyim dedim ama nerede... Yayın çok doluydu. Ve dikkatimi çeken şey şu oldu; iftar vaktinde Zoom'da hep gençler vardı. Nihat Hoca'ya soru sormak, konuşmak isteyen yüzlerce genç...

Karahan, bu tablo karşısında Hatipoğlu’nun duygulandığını ve "Gençlik nereye gidiyor, diye bazen hayıflanmalar duyarsınız. Gençlik burada işte, bakın bir yere gittiği yok. Pırıl pırıl gençliğimiz iftar vaktinde Zoom'da bizimle" dediğini aktardı.

Karahan, “Nihat Hatipoğlu'na duyulan sevgi ve teveccüh gerçekten 7'den 70'e... Meydan, ekran, Whatsapp, Zoom hiç fark etmiyor, Nihat Hoca hep zirveye taşınıyor” diye yazdı.

 

Sabah, Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU