Çin'de Türk filmi sahnesi gibi düğün: "Durun siz kardeşsiniz"

Gelin, biyolojik annesiyle tanıştığı anın "düğünden daha mutlu" olduğunu söyledi

Olay Çin'in Jiangsu eyaletine bağlı Suzhou şehrinde yaşandı (Oriental Daily)

Çin'de yapılan düğünde Türk filmlerini aratmayan bir olay yaşandı. Evlat edindiği oğlu evlenen kadın, gelinin bebekken kaybettiği biyolojik kızı olduğunu öğrendi.

31 Mart'ta düzenlenen düğünde adı açıklanmayan kadın, gelinin ellerinin birinde doğum lekesi olduğunu gördü. Söz konusu lekenin, yıllar önce kaybolan kızındaki doğum lekesine tıpatıp benzediğini fark etti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

New York Post'un Oriental Daily News'tan aktardığına göre gördüklerinden sonra şaşkına dönen kadın, gelinin ailesine "Kızınızı evlat edinmiş olma ihtimaliniz var mı?" diye sordu.

Bu bilgiyi 20 yılı aşkın bir süredir herkesten saklayan aile de soru karşısında afalladı. "Evet" cevabını veren aile, kızlarını bir yolun kenarında bulduklarını belirtti.

Anlatılanların birbirine uyduğu görülünce aile üyeleri gözyaşlarına boğuldu. Gelin, biyolojik annesiyle tanıştığı anın "düğünden daha mutlu" olduğunu söyledi.

Öte yandan gelinle damadın kardeş olma ihtimali endişeleri de beraberinde getirdi. Fakat hem gelinin hem de damadın annesi olan kadın, oğlunu, kızı kaybolduktan sonra evlat edindiğini açıkladı. Çift arasında kan bağı bulunmadığı için düğün devam etti.

 

Independent Türkçe, New York Post, timesnownews.com

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU