The Walking Dead'in Negan'ın geçmişine dair ortaya çıkardığı 4 detay

Dizinin 10. sezonu sevilen karakterin geçmişine dair pek çok detayı açığa çıkardı

"Here's Negan" bölümü sevilen karaktere dair merak edilen soruları cevapladı (AMC)

*UYARI - Spoiler içerir*

The Walking Dead dizisinin 10. sezonu Negan karakterinin geçmişine dair hayranları şaşırtan yeni bilgileri ortaya çıkardı. 

Dizinin "Here’s Negan" isimli 10. sezonun son bölümü adının hakkını vererek salgın sırasında Negan’ın başından geçenlere odaklanıyor. Yapımın en büyük soru işaretlerinden biri Negan’ın eşi Lucille’in nasıl öldüğüydü. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Salgın başladığında Lucille’e kanser teşhisi konmuştu ve zombi kıyameti başladığında Negan hastalığın tedavisi için gereken infüzyonlara devam etmekte zorlanıyordu. Karakter ellerindekiler tükenince Lucille’in ihtiyacı olan ilaçlar için yakınlardaki sağlık görevlilerini aramaya başlar. 

Lucille her ne kadar ona gitmemesi için yalvarsa da Negan şansını denemeyi seçer. Negan gerekli ilaçlarla dönmeyi başarsa da bu birkaç haftasını alır. Trajik biçimde Negan uzaktayken Lucille’in kanser ağrıları şiddetlenir ve hayatına son verir. 

Negan kalbi kırılsa da kendisi koyvermez ama evi ateşe verir. 

Öte yandan bölümün yanıtladığı tek soru bu değil. Negan’ın hayatı değişmeden önce beden eğitimi öğretmeni olarak çalışıyor olmasının açığa çıkması çocuklarla neden bu kadar iyi anlaştığını da yanıtlıyor. 

Negan’ın deri ceketine neden çok fazla bağlı olduğu da açığa çıkan detaylardan bir diğeri. Bölümde Lucille, Negan’a sahip olmadıkları parayla deri ceket almasına kızar. Çiftin para sıkıntısı çekmesinin nedeni Negan’ın bir bar kavgasının ardından işinden kovulmasıdır. Lucille ceketi iade edip parayı geri alacağını söylese de Negan fişi attığını belirtir. 

 

 

Bir süre sonra Lucille’in kanseri ve kıyamet yayılmaya başladığında Lucille, Negan’a doğum günü hediyesi olarak bir deri ceket alır. Lucille artık çok önemsiz gelen bir şey için sinirlenmesi yüzünden suçlu hissetmektedir. Negan da önceki davranışlarından ötürü üzgündür.

Bununla birlikte bölüm Negan’ın meşhur beyzbol sopasını nasıl aldığını da açıklıyor. Negan sağlık görevlilerinden biri olan Franklin’i tehdit ederken Franklin’in kızı Laura ona arkadan beyzbol sopasıyla vurur. Negan kendine geldiğinde Franklin onu tedavi eder ve Laura ihtiyacı olan ilaçlar için yardım eder ve ayrılırken sopayı ona verir. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU