Anjiyo olan Gergerlioğlu, yoğun bakıma alındı

Ankara’daki evinde gözaltına alınan HDP’li Ömer Faruk Gergerlioğlu, adliyede rahatsızlanmasının ardından hastaneye kaldırıldı. Anjiyo uygulanan Gergerlioğlu’nun tedavisi yoğun bakım servisinde devam ediyor

Fotoğraf: Twitter - @salihro

Milletvekilliği düşürüldükten sonra, kesinleşmiş hapis cezası nedeniyle kendisine tanınan 10 günlük sürede teslim olmayan HDP’li Ömer Faruk Gergerlioğlu dün gece evinde gözaltına alındı.

Gözaltına alındıktan götürüldüğü adliyede rahatsızlanan Gergerlioğlu, hastaneye kaldırıldı. Gergerlioğlu’nun oğlu Salih Gergerlioğlu, twitter hesabından babasının anjiyo olduğunu ve bir gün yoğun bakımda tutulacağını duyurdu.

 

Babasının hangi hastanede olduğunun kendilerinden uzunca bir süre saklandığını ileri süren Salih Gergerlioğlu, daha sonra babasının hastanede olduğunu gösteren bir video ve darp raporunu paylaştı.

 

Videoda bir sedyede sağlık ekipleri müdahale ederken görünen Ömer Faruk Gergerlioğlu darbedildiğini ileri sürerek, “Kolluktan darp gördüm. Arabanın içinde beni tehdit ediyor beni kolluk. Nerede görülmüş böyle rezalet” ifadelerini kullandı.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU