Stranger Things yıldızı 4. sezonun çekimleri hakkında konuştu

Dizinin çekimleri pandemi sebebiyle ertelemelerle karşılaşmıştı

Pandemi, dizinin senaristlerinin 4. sezonun bütün senaryolarını bitirmesine yaramıştı (Netflix)

Netflix'in popüler dizisi Stranger Things'in hayranlarının yeni sezon için biraz daha sabretmesi gerekiyor. Zira dizinin sevilen karakterlerinden Dustin Henderson'a hayat veren Gaten Matarazzo, 4. sezonun tamamlanma tarihinin muğlak olduğunu söyledi.

Stranger Things'in 4. sezonunu Kovid-19 pandemisi sebebiyle bazı ertelemelerle karşılaşmış, çekimler Mart 2020'de durmuş ve Eylül 2020'de tekrar başlamıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Collider'a konuşan Matarazzo, koronavirüs kısıtlamaları sebebiyle çekim için bir gün ayarlansa dahi bunun gerçekleşip gerçekleşmeyeceğinin son ana kadar belli olmadığını söyledi.

 

 

İki hafta içinde büyük bir çekim yapması gerektiğini belirten 18 yaşındaki yıldız, "Ama hala kesin bir tarih bilmiyorum" dedi.

Matarazzo, sete dair belli tarihlerin sayısının çok az olduğunu kaydetti ve sözlerini şöyle sürdürdü:

Dolayısıyla çekimlerin ne zaman tamamlanacağını öğrenmenin hiçbir yolu yok.

Dördüncü sezon çekimlerinde yakalanan görüntüler, diziye yeni bir karakterin katıldığını ortaya koymuştu. Sosyal medyada yayımlanan fotoğraflar, Robin'e hayat veren Maya Hawke'ın erkek kardeşi Levon Thurman-Hawke'ın kadroya dahil olduğunu göstermişti.

Üçüncü sezonun sonunda öldürülmüş gibi görünen Jim Hopper'ın (David Harbour) yeni sezona ait bir fragmanda hala hayatta olduğu ortaya çıkmıştı.

 

Independent Türkçe, Collider, Screen Rant

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU